Da li će Galaxy Note10+ podržavati 45W brzo punjenje?

Written by

Da li će Galaxy Note10+ podržavati 45W brzo punjenje?

iza ugla, mobilni svijet| Views: 158

Nekoliko sedmica prije zvaničnog predstavljanja Samsung-ovog Galaxy Note10+, spekulacije o tom modelu ne prestaju. Najnovije se tiču tehnologije brzog punjenja i pitanja da li će Note10+ podržavati 45W brzo punjenje.

Ukoliko se navodi o 45W brzom punjenju ispostave tačnim, to bi Note10+ stavilo uz bok sa Huawei-jevim modelom P30 Pro i njegovom 40W SuperCharge tehnologijom.

Ali, iako je 45W brzo punjenje dobra vijest za one koji razmišljaju o kupovini nadolazećeg Samsung-ovog uređaja, neki korisnici bi mogli ostati razočarani. Naime, s obzirom da uz uređaj dolazi punjač koji će podržavati samo 25W brzo punjenje, svi oni koji koji požele da u potpunosti iskoriste ovu specifikaciju moraće odvojeno da kupe brzi punjač.

Takođe, Note10+ će, navode pojedini IT izvori, podržavati 20W bežično punjenje, ali ni to neće biti moguće bez punjača koji će se kupovati odvojeno od uređaja.

Što se tiče standardnog modela iz serije Note10, čini se da on neće doći uz podršku 45W brzog punjenja, već je u pitanju 25W.

U svakom slučaju, već 7. avgusta, za kad je u Njujorku zakazano lansiranje Samsung Galaxy Note10 telefona, svi detalji o toj seriji, pa i oni koji se odnose na to kakvo će brzo punjenje podržavati, će biti poznati.