aeromiting

Written by

Da li ste se ikada zapitali kako izgleda posao kaskadera? Emisija “Aero-miting” ima odgovore za vas!

m:tel IPTV| Views: 132

aeromiting

U sklopu nove emisije kanala Travel Channel “Aero-miting” koja se prikazuje svake srijede u 21 čas imate priliku da dobijete zanimljiv uvid u posao hrabrih pilota kaskadera koji svakodnevno žrtvuju svoje živote na nastupima širom svijeta. Jedno je zajedničko svim kaskaderima: oni su u stalnoj potrazi za adrenalinom, a najveće uzbuđenje osjećaju onog trenutka kada trebaju da izvedu svoju akrobaciju.

Posao kaskadera sa sobom nosi mnogobrojne opasnosti. Najčešće kaskaderski posao povezujemo sa američkim akcijskim filmovima u kojima holivudski glumci pri snimanju opasnih scena često biraju da ih mijenjaju kaskaderi obučeni za akrobacije i snalaženje u opasnim situacijama. Kaskader jednog dana može dobiti zadatak da skače sa zgrade u plamenu, a već drugog dana da padobranom sleće na automobil koji se kreće u punoj brzini. Povrede su veoma česte, radno vrijeme je neredovno, a kaskaderi ponekada mogu da rade nekoliko mjeseci uzastopno ili da budu dug period bez zaposlenja. Zadaci su najčešće veoma rizični, ali svaki kaskaderski posao sa sobom nosi i veliku dozu adrenalina koja privlači mnoge. Ono što je sigurno jeste da je ovo posao kojim se može baviti samo specifična vrsta ljudi koji su veliki avanturisti.

Ako ste i vi u potrazi za dozom avanture, ne propustite priliku da se prijavite za novu akciju “Da imam krila ja bih” koju organizuju Open i Travel Channel. Do kraja marta popunite formular za prijavu koji se nalazi na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel i pošaljite svoj kolaž sastavljen od najmanje četiri fotografije koje odgovaraju na ovo pitanje. Učesnica ili učesnik čija fotografija prikupi najveći broj komentara osvojiće putovanje u Dubai za dvije osobe.

Prijaviti se možete putem sljedećeg linka https://www.facebook.com/mtelbih/app_129764153762486