Written by

Da li uskoro stiže Samsung Galaxy A sa četiri kamere?

moj android| Views: 271

Kompanija Samsung nedavno je objavila kako će u prvoj polovini oktobra biti predstavljen novi Galaxy telefon, a pretpostavlja se da će to biti najnoviji model iz A serije zato što će zvanični naziv događaja biti „A Galaxy Event“.

Samsung obično predstavlja nove telefone A serije u decembru, tako da je oktobar prilično čudna odluka, ali opet ne radi se o nekom velikom odstupanju.

Iz objave koju je Samsung lansirao može se naslutiti i da bi uređaj mogao imati četiri kamere, jer je jedan od natpisa koji se pojavljuju „4 for fun“, a dolazi uz frazu „Capture the fun with Samsung“. Ovo je nešto što se svakako uklapa u neke ranije glasine iz jula mjeseca kada se pričalo da će nova A serija imati trostruku kameru.

Ako se sipostavi da su glasine istinite to će značiti kako je kompanija rješena da drži obećanje kako će unositi više inovacija u modele srednjeg ranga, a potvrda bi mogla doći i u vidu senzora za otiske prstiju.

Trenutno, jedini telefon koji ima trostruku kameru na tržištu je Huawei P20 Pro, a uskoro će i LG lansirati jedan takav, ali ne postoji niti jedna kompanija koja je napravila telefon sa četiri kamere. 

Po svemu sudeći, posljednji kvartal ove godine biće prilično uzbudljiv kad je u pitanju tehnologija, a mi ne možemo da dočekamo da sve vidimo i ispratimo.