Written by

Daj najbolje od sebe za sreću jedne bebe

prijateljstva| Views: 251

bubsi beba

Povodom Svjetske sedmice dojenja, koja se u obilježava u prvoj sedmici mjeseca avgusta, „Bubsi Beba Kutak za dojenje i presvlačenje beba“ organizuje akciju humanitarnog karaktera „Daj sve od sebe za sreću jedne bebe“.

Ova akcija ima za cilj prikupljanje potrebnih sredstava za četiri ugrožene porodice sa malom djecom na području Banjaluke.

Akcija se sporovodi u saradnji sa UG „Nova Generacija“, i traje do subote (09.08.).

Daj najbolje

„ Naša je želja bila da Svjetsku sedmicu dojenja po prvi put, u Bubsi kutku, obilježimo činom davanja, što dojenje samo po sebi i jeste, te da se dolaskom u „Bubsi Kutak“, gdje se pomoć i prikuplja, naše, prvenstveno, sugrađanke, majke, dojilje, upoznaju sa kutkom i njegovim mogućnostima, ali isto tako da u sedmici pred nama mogu učiniti lijepu gestu za porodice kojima je to potrebno.

Obzirom da je u toku M:tel-ov Mjesec prijateljstva drago nam je da kroz našu akciju, budemo dio te lijepe ideje“, izjavila je Slađana Latinović Štula.

 

Svi učesnici akcije „Daj sve od sebe za sreću jedne bebe“ učestvuju i u Bubsi nagradnoj igri.

Sve dodatne informacije o potrebnim sedstvima, te o učešću u nagradnoj igri, možete pronaći na zvaničnoj Bubsi Beba Facebook stranici.