filmovi, preporuke, Dara iz Jasenovca, 12 hrabrih, Kantri u srcu, Admiral

Written by

“Dara iz Jasenovca” u subotu, 20. februara, premijerno na RTRS

m:tel IPTV, tv filter| Views: 646

FIlm “Dara iz Jasenovca” premijerno možete gledati u subotu, 20. februara, na RTRS, a ovog petka vam donosimo još nekoliko filmskih preporuka:

Film “Dara iz Jasenovca”, reditelja Predraga Antonijevića, snimljen uz podršku Filmskog centra Srbije, imaće ekskluzivnu televizijsku premijeru na Radio Televiziji Republike Srpske 20. februara u 20:00 časova. Radio Televizija Republike Srpske otkupila je ekskluzivna prava za BiH za emitovanje ovog filma, a potom i serije.

"Dara iz Jasenovca" u subotu, 20. februara, premijerno na RTRS

Podsjećamo, film “Dara iz Jasenovca” premijerno je prikazan 25. novembra u Gračanici. Sniman na osnovu autentičnih svjedočanstava preživjelih logoraša, film je prvi igrani film na temu hrvatskog ustaškog logora Jasenovac u Drugom svjetskom ratu. Ova drama osvrće se na period Drugog svjetskog rata, kada poslije velike ustaško-njemačke ofanzive na Kozari, lokalno stanovništvo masovno završava u ovom koncentracionom logoru.

Od ostalih naslova, za narednu sedmicu izdvajamo:

Televizijski kanal B92 značajno je obogatio fond dobrih filmova i serija. S tim u vezi, preporučujujemo film “12 hrabrih”, koji će biti emitovan u petak, 19. februara, u 21:00 čas

"Dara iz Jasenovca" u subotu, 20. februara, premijerno na RTRS

Radi se o istinitoj priči o timu CIA operativaca i pripadnika specijalnih jedinica američke vojske koji su se sukobili s Talibanima u Avganistanu. Uspjeli su da poraze talibanske protivnike i na kraju oslobode drugi najveći grad u Avganistanu, što se pokazalo ključnim u oslobođenju regije od Talibana.

Od 22. februara, na Radio Televiziji Republike Srpske, možete pratiti seriju “Admiral”, istinitu priču o životu i karijeri legendarnog ruskog admirala Aleksandra Kolčaka. Od ponedjeljka do četvrtka, deset epizoda od 23:00 časova

"Dara iz Jasenovca" u subotu, 20. februara, premijerno na RTRS

Ovo je film o sudbini i neobičnoj ljubavnoj priči istaknutoga polarnog istraživača, legendarnog ruskog admirala, vođe bjelogardijskog pokreta, vrhovnoga vladara Rusije – Aleksandra Kolčaka. Radnja se odvija od 1916. do 1920. godine, kada je srušena ruska imperija i počeo građanski rat.

TV 1000 nam u izboru za narednu sedmicu preporučuje sjajan film “Kantri u srcu”, u kojem se kantautor kantri muzike upušta u zabranjenu vezu sa šarmantnom pjevačicom… Utorak, 23. februar, u 21:00 čas

"Dara iz Jasenovca" u subotu, 20. februara, premijerno na RTRS

Drama o kantautoru kantri muzike u usponu koji se spetlja sa posrnulom zvijezdom. Rad na njegovom usponu i njezinom povratku vodi do ljubavnih komplikacija koje uključuju njenog supruga/menadžera i kraljicu ljepote koja je postala pjevačica. Gvinet Paltrou je odigrala nezaboravnu ulogu…

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.