playground-mtel-blog

Written by

Digitalizujte svoje preduzeće uz podršku kompanije m:tel

m:vijesti, prijateljstva| Views: 196

Kompanija m:tel već nekoliko godina unazad, kroz raznovrstan spektar poslovnih rješenja i Playground program, aktivno podržava digitalizaciju privrednih subjekata i tehnološki razvoj zajednice.

Tako je u saradnji sa Centrom za digitalnu transformaciju Privredne komore Republike Srpske, u toku i posebno kreirani program podrške digitalizacije malih i srednjih preduzeća.

Program je osmišjen tako da kroz različite alate, malim i srednjim preduzećima omogući procjenu nivoa digitalne zrelosti, pruži potrebnu  edukaciju, kao i da ojača kapacitete preduzeća kroz niz obuka koje će pripremiti i pružiti eksperti iz oblasti digitalne transformacije.

Budući da je digitalna transformacija jedan od uslova uspješne i moderne privrede, ukoliko želite da provjerite nivo digitalne zrelosti vašeg preduzeća ili učestvujete u ovom projektu, posjetite stranicu playground.mtel.ba, popunite besplatni upitnik i saznajte koji je to najbrži i najjednostavniji način da svoje preduzeće povedete putem digitalne transformacije, odgovorite izazovima novog doba i ostanete uspješni u svom poslovanju.