discovery channel

Written by

Discovery Channel: Izdvajamo iz programa za avgust 2014.

m:tel IPTV| Views: 212

ZABORAVLJENA VOZILA
Potpuno nova serija “Zaboravljena vozila” prati stručnjaka za restauraciju motocikala i kolekcionara automobila Dejla Vokslera dok obilazi ambare širom SAD u potrazi za rijetkim motociklima, automobilima i američkim vozilima, koje će vratiti u život i prodati. Benzin teče kroz Dejlove vene a njegova ljubav prema vozilima svih vrsta ne poznaje granice. Pokojni Li Hartung, kreator onoga za šta su mnogi vjerovali da je najbolji muzej automobila u svijetu, bio je Dejlov dugogodišnji mentor. U jednoj epizodi, Dejl posećuje Lijevu kolekciju da bi preuzeo neke automobilske dragulje i restaurirao ih za prodaju. Glavno pitanje emisije je “Šta je u štali?”, jer Dejl nikada ne zna koje skriveno blago može da pronađe.

RADIONICA ZA PRAVE MUŠKARCE
Džejms Mej se vraća u akcionoj seriji u kojoj nastavlja svoj epski pohod za vraćanje vještina modernom muškarcu. Iz sedišta “Radionice za prave muškarce”, Džejms vodi tim današnjih izgubljenih muških duša koje se suočavaju sa nizom inventivnih praktičnih testova i izazova, i tako pokazuje svijetu da čovjek može da bude pouzdana vrsta za divljenje. On će komentarisati “Grand National” konjske trke, pokušati da uhvati munju, izgraditi katapult, tražiti zakopano blago i pokrenuti piratsku radio stanicu. Pogledajte sve ovo i mnogo više od toga, dok Džejms radi da vaskrsne ljude kao grupu snalažljivih, praktičnih i pouzdanih prijatelja koji stvaraju čudesne naprave i izume, i pritom se sjajno zabavljaju!

ČUDOVIŠTA IZ REKE
Emisija “Čudovišta iz rijeke” je ponovo tu sa najekstremnijim i najneočekivanijim epizodama do sada. Ekstremni ribolovac i biolog Džeremi Vejd kreće u potragu za legendarnim svjetskim slatkovodnim ribama mesojedima. Preko 20 godina je lovio legendarnog džina iz Amazona. Mještani ga zovu lau-lau – stvorenje tako ogromno, da kažu da može da proguta cijelog čovjeka. Potreban mu je dokaz: jedan kolosalan uzorak, koji mu je do sada izmicao, ali ovog puta on ne ide kući dok ne uhvati jednog. Kasnije u seriji, Džeremi istražuje tri misteriozne smrti u tri odvojene države u njegovoj najudaljenijoj misiji do sada. Hoće li mu život sa tajanstvenim plemenom iz džungle pomoći da otkrije zastrašujuće stvorenje odgovorno za smrti? Džeremi istražuje mutne dubine da otkrije istinite priče o riječnim čudovištima.

LOVCI NA SNIŽENJA
“Lovci na sniženja” je urnebesni spektakl kupovine brzog tempa, koji prati avanture gurua za kupovinu Džejsona Smita i Brajana Gudmana. Kupovina na sniženju nije samo hobi za Džejsona i Brajana, to je savremeni lov na blago. Iako su ovi momci obični ljudi, ono što otkrivaju nije daleko od nevjerovatnog! Oni mogu izgledati kao škrtice, ali sa njihovim šestim čulom za povoljnu kupovinu i uz aktivno učešće u svijetu internet aukcija, Džejson i Brajan uspjevaju da pretvore korišćenu robu u prvoklasni profit.