Written by

Dječija TV predstavlja: Mončiči, čuvari snova

m:tel IPTV| Views: 271

U okviru posebne m:tel funkcionalnosti, TV okruženja namijenjenog najmlađima, za svoje mališane možete odabrati najljepše dječije sadržaje primjerene njihovom uzrastu. Pored toga možete ograničiti vrijeme koje želite da vaši najmlađi članovi porodice provode ispred TV ekrana i napraviti poseban PIN kod za ulazak, odnosno izlazak iz dječijeg TV okruženja.

Sve je to razlog da već  danas isprobate Dječiju TV.

U okviru dječijeg TV okruženja dostupni su vam svi dječiji kanali, a kako bismo vam olakšali koje to sadržaje da odaberete za vaše klince i klinceze, ove sedmice preporučujemo vam crtani film “Mončiči” iz sadržaja Minimax televizije.

Kada padne noć, vide se zvijezde i sjaj na nebu kako padaju iznad glave svakog djeteta prije nego što zaspi. To sve potiče od drveta snova, magične fabrike u kojoj se proizvode najljepši snovi. Pratite hrabre i simpatične Mončičije, čuvare snova, dok se upuštaju u magične avanture. I zapamtite, stvaranje lijepih snova mnogo je teži posao nego što biste možda pomislili.

Korišćenje Dječije TV je potpuno besplatno i što je najbitnije, veoma je jednostavno. Aktivaciju možete izvršiti odlaskom u glavni meni (TV sekcija) – Dječija TV ili jednostavno klikom na OK dugme. Nakon prvog pokretanja, sva ostala podešavanja aplikacije se mogu vršiti u glavnom meniju u sekciji “Podešavanja” -> “Dječija TV podešavanja”.

Detaljna uputstva možete saznati i putem m:tel korisničkog centra na broj 0800 50 000 ili klikom na plavo dugme vašeg daljinskog upravljača.