DJI Mini 2 – mali, ali moćan dron u ponudi Mtela

Dronovi se sve češće koriste za snimanje reklama, filmova, kao i za fotografisanje, te polako postaju neizostavan dio profesionalne fotografske opreme. Njima se upravlja pomoću daljinske konzole ili aplikacija, a najviše se koriste u zabavne, istraživačke i eksperimentalne svrhe.

Za sve one koji i sami vole da istražuju, fotografišu i snimaju nezaboravne trenutke sa porodicom, prijateljima ili na putovanjima, u ponudi kompaniji m:tel se nalazi dron DJI Mini 2. Uz ovaj dron, vaši video zapisi i fotografije će dobiti potpuno novu perspektivu, ptičiju perspektivu, a oduševićete svoje poznanike i pratioce na društvenim mrežama. 

Zahvaljujući naprednim funkcijama upakovanim u prenosni okvir, DJI Mini 2 pruža potpunu slobodu gdje god i kako god želite da kreirate.  Bilo da snimate na pustoj plaži ili hvatate detalje zabavnog porodičnog okupljanja.

DJI Mini 2 teži svega 249 g, što ga čini lakšim od nekih mobilnih telefona, a stane na dlan.  Kompaktan i praktičan, idealan je pratilac na putovanjima, transformišući način na koji hvatate svoje uspomene.

Iako ima male dimenzije, ovaj dron ima mnogo snage. Uz maksimalno trajanje baterije od 31 minuta, DJI Mini 2 daje više nego dovoljno vremena za sastavljanje savršenog kadra. Može se oduprijeti vjetrovima brzine  do 38 km/h i poletjeti na maksimalnoj nadmorskoj visini od 4.000 metara, tako da su vaši snimci stabilni čak i kada letite duž vjetrovite obale ili visoko iznad šume.

Mini 2 podržava do 10 km HD video prenosa i ima izvrsne mogućnosti zaštite od smetnji, pružajući vam mogućnost da letite dalje i vidite jasnije.

Kamera od 12MP na nebu pruža sadržaj za koji je sigurno da će sve impresionirati. Uz video od 4K/30 kadrova u sekundi i 3-osovinski motorizirani gimbal, Mini 2 osigurava zapanjujući kvalitet slike koji je ujednačen bez obzira na avanturističko pilotiranje.

DJI Mini 2 pažljivo optimizuje  korisničko iskustvo i inteligentne funkcije. Zahvaljujući Smart Return to Home funkciji, automatskom poletanju i preciznom lebdenju, rad ovog uređaja je pojednostavljen i sigurniji nego ikad.

Ovaj dron možete upariti sa nekim od m:tel paketa. Za tehničke specifikacije i cijenu uz vaš paket posjetite www.mtel.ba.

Mogućnosti uz DJI Mini 2 su bezbrojne kada je nebo vaše igralište.