Written by

Dobro djelo dana: posjeta Domu za njegu starijih lica

prijateljstva| Views: 51

dobro djelo dana2

Velika društveno odgovorna akcija kompanije m:tel “Dobro djelo” nastavlja se i tokom 2015. godine. Svakog četvrtka vam donosimo priču o jednom humanom djelu koje je pomoglo stanovnicima neke zajednice, a u ovom slučaju radi se o Kneževu.

Učenici Srednje škole “Jovan Dučić” iz Kneževa pokazali su kako nikada ne trebamo zaboraviti na starije osobe i da se o njima trebamo brinuti kao što su se oni nekada brinuli o nama. U želji da obraduju najstarije stanovnike svoga grada, srednjoškolci su osmislili novogodišnju akciju “Neka mladost uljepša starost” koja se održava već treći put. U sklopu ove akcije oni posjećuju bake i dede koji žive u Domu za njegu starijih lica i za njih organizuju zabavni program. Akcija se pokazala kao veoma uspješna, a djeca i stariji su podjednako uživali u društvenim igrama i muzici, dok su poneki su i zaplesali. Ovi srednjoškolci namjeravaju nastaviti ovu akciju i tokom narednih godina i na taj način pokazati da je Kneževo grad velikog srca.

Novi primjeri plemenitih djela stalno nam stižu, a sva djela možete pogledati na virtuelnoj mapi koja se nalazi na službenoj web stranici akcije dobrodjelo.com. Ova akcija će trajati godinu dana i onoj opština koja bude imala najveći broj dobrih djela kompanija m:tel će pokloniti dječije igralište.

Bilo da je malo ili veliko, dobro djelo je uvijek od srca i zato vas pozivamo da se prijavite za ovu zaista plemenitu akciju i pomognete da se obraduju mnogi mališani u vašoj opštini.

dobrodjelodana