Written by

Dobro došli na banjalučki aerodrom i u m:tel mrežu!

m:tel info, m:vijesti| Views: 788

Dobrodošlicu na banjalučki aerodrom prvim putnicima koji su 30. oktobra 2018. godine Rayanair-ovim avionom doletjeli iz Stokholma, poželjela je i kompanija m:tel, koja im je tom prilikom darovala Dopuna Startne pakete.  

rrem

Turisti koji u BiH stižu avionom na Međunarodni aerodrom Banja Luka imaju mogućnost da još dok su na aerodromu nabave m:tel Dopuna startni prepaid paket za mobilni telefon i komuniciraju povoljnije dok se nalaze u BiH.  

Kako bi im boravak bio što ugodniji, a komunikacija što bolja, m:tel u okviru prodajnog kioska na aerodromu u Banjaluci, posjetiocima nudi tri m:tel Dopuna paketa, a izbor zavisi od njihovih želja, dužine boravka u BiH, kao i individualnih potreba za razgovorima, SMS-ovima ili mobilnim internetom. 

Najbolja komunikacija može da se pronađe u m:tel Dopuna paketima za 4 KM, a koji sadrže SIM karticu s brojem, te bonus od 4 KM na računu koje mogu iskoristiti za razgovore i SMS-ove ili SIM karticu s brojem i 4 GB mobilnog interneta koji važi sedam dana, a koji mogu koristiti dok su  u m:tel mreži bilo gdje u BiH.

Za one koji ostaju duže i važno im je da imaju sjajan mobilni internet, za 10 KM mogu uzeti SIM karticu s brojem i 10 GB mobilnog interneta za 15 dana, a koji takođe mogu koristiti dok su u m:tel mreži bilo gdje u BiH.

Za više informacija posjetite sajt www.mtel.ba ili pozovite 066 10 10 10. Uživaj u m:tel mreži!