Dobro došli u Snješkovo

snjeskovo2

U Banjaluci je 15. decembra 2018. godine u Dječijem pozorištu Republike Srpske, održana konferencija za medije kojom je najavljeno, četvrto po redu Snješkovo, kulturno-zabavna i edukativna manifestacije za djecu i odrasle, koja će se svakodnevno odvijati u Muzeju pozorišnih lutaka Dječijeg pozorišta Republike Srpske u Banjaluci, u periodu od 17. do 29. decembra 2017. godine.

Za vrijeme trajanja ove manifestacije najmlađi će uživati u čarobnom svijetu ove zimske čarolije, u kojoj će se susresti sa Snješkom Bijelićem, Djedom Mrazom i Svetim Nikolom, ali i junacima iz bajki, te mnoštvom zabavnog sadržaja.

Kompanija m:tel, s obzirom na dogogodišnje prijateljstvo sa Dječijim pozorištem Republike Srpske, već tradicionalno podržava i ovu zimsku bajku.

Snješkovo otvara svoja vrata 17. decembra u 12 časova bogatim muzičko-scenski programom, a poseban događaj će biti dolazak kočija sa Djedom Mrazom i Svetim Nikolom. Ulaz za sve posjetioce je besplatan, a programi će se odvijati svakodnevno od 12.00 do 20.00 časova.

U sklopu manifestacija biće upriličene I humanitarne aktivnosti, a prikupljena sredstva i pokloni biće donirani zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Mladen Zotović“.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se