Smart TV Tesla_mtel blog

Written by

Dom postaje pametan uz Tesla televizore

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 209

Ako ste u potrazi za televizorom koji će vam pružiti kvalitetnu sliku i zvuk, ali istovremeno dom učiniti pametnim, onda je model Tesla 32T319BHS SMART naša preporuka.

Ono po čemu se ovaj uređaj izdvaja od ostalih jesu pametne funkcije. Naime, ovo je pravi SMART TV koji možete povezati na Internet kako putem LAN konekcije, tako i bežično putem WiFi-a na 2.4GHz. Pametne funkcije možda ne biste očekivali za uređaj ovog cjenovnog ranga, ali ćete se iznenaditi odzivom i brzinom rada koje nudi ovaj TV uređaj.

Operativni sistem na kojem je uređaj zasnovan je Linux. Dizajn samog interfejsa je vrlo lijep i ne nalikuje onima koje često srećemo na jeftinim uređajima, pa TV po tom pitanju ostavlja vrlo dobar utisak, u rangu sa višestruko skupljim modelima.

Tesla 32T319BHS SMART dolazi sa preinstaliranim Netflix i YouTube aplikacijama, kao i web-pretraživačem i Accuweather aplikacijom za vremensku prognozu. Pomenuti video-servisi svakako značajno proširuju upotrebljivost ovakvog TV-a, a pristup internet sadržajima će manje zahtjevnim korisnicima ovaj TV učiniti i solidnom zamjenom za računar. U, uslovno rečeno, “prodavnici aplikacija”, obzirom da je u njoj sve besplatno, čeka vas i veliki broj video-servisa svih vrsta, portala za vijesti, recepata i uradi sam uputstava.

Iako je riječ o uređaju srednje klase, mogućnosti koje nudi Tesla 32T319BHS SMART zaista su napredne.

Potražite Tesla televizor u m:tel ponudi

Izaberite paket m:tel usluga po svojoj mjeri i sebi priuštite uređaj koji će prostor oplemeniti i učiniti ga pametnim. Model Tesla 32T319BHS SMART je dostupan u ponudi kompanije m:tel.