mrtav ladan

Written by

Domaća komedija “Mrtav ladan” na kanalu Pink Film

m:tel IPTV| Views: 484

Pink Film, petak 06.02. u 22.00 časova

mrtav ladan

Ovog petka budite uz kanal Pink film i pogledajte jednu od najpopularnijih domaćih komedija svih vremena “Mrtav ladan” sa odličnom glumačkom postavom koju čine Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Nenad Jezdić i Tara Manić.

Ova komedija režisera Milorada Milinkovića prati priču dvojice braće, Kize i Lemija koji pokušavaju da prevezu svog dedu koji je nedavno umro u Vršac gdje ih očekuje njihov strogi otac. U vozu se pojavljuje niz zanimljivih likova kao što je narko diler Limeni koji treba da prenese paketić droge. On se uplaši kada ugleda policiju i stavlja paketić sa drogom u džep umrlog dede, za koga svi putnici misle da je u dubokom snu.

Tokom vožnje voz naglo zakoči i veliki kofer pada na dedu, nakon čega on ispada iz sjedišta. Putnici shvataju da je deda u stvari mrtav, ali misle da ga je ubio teški kofer koji mu je pao na glavu. Svako od putnika ima neki razlog zbog kojeg ne želi da ima veze sa policijom, tako da se oni dogovore da izbace dedino tijelo iz voza kako ih policija ne bi povezivala sa njegovom smrću.

Nakon toga započinje niz urnebesnih događaja dok dva unuka pokušavaju pronaći izgubljenog dedu.

Kanal Pink Film dostupan je korisnicima Osnovnog Open IPTV paketa na poziciji 316.