Written by

Domaća verzija serije „Hitna služba“ na kanalu RTL

m:tel IPTV| Views: 183

Hitna_2

 

RTL, svakog radnog dana u 12:35 časova

Sjećate li se avantura doktora Carter-a i Ross-a koji su spasili nebrojene živote na malim ekranima tokom devedesetih? Junaci dramske serije „Hitna služba“ postali su neki od najprepoznatljivijih TV junaka, a serija je prikazivana širom svijeta čak 15 godina što ju čini jednom od najdugovječnijih televizijskih projekata u istoriji.

Srpski režiseri Dejan Zečević i Stevan Filipović su zajedno sa producijskom kućom „Emotion“ prihvatili  izazov i kreirali srpsku verziju ove odlične serije u kojoj se kao glavni likovi pojavljuju neki od najpopularnijih domaćih glumaca poput Mikija Manojlovića i Ivana Bosiljčića.

Ponovo ćete imati priliku da pratite živote požrtvovanih doktora, njihove uspone i padova, kao i njihovu borbu za život svakog pacijenta. I ovaj put serija prati živote šest glavnih likova koji imaju dosta sličnosti sa originalnim junacima, pa tako doktora Ross-a kojeg je u američkoj verziji glumio čuveni holivudski glumac George Clooney ovaj put tumači Ivan Bosiljčić. Domaću verziju medicinske sestre Carol Hathaway tumaču Katarina Radivojević, a u ostalim ulogama pojavljuju se Tamara Krcunović, Marko Janjić, Bojan Perić i Ivan Jevtović. U gostujućoj ulozi se pojavljuje i velikan domaće filmske scene Miki Manojlović koji tumači načelnika Šćepanovića.

img67247-tv3334533

Tokom svakog dana, doktori koji rade u Hitnoj službi u Beogradu prolaze kroz različite izazove i upoznaju pacijente koji im na razne načine mijenjaju živote. Doktor Arsić je požrtvovani pedijatar koji je apsolutno posvećen svojim malim pacijentima, ali u bolnici važi i kao veliki plejboj zbog svoje burne ljubavne prošlosti. Njegova velika ljubav je glavna medicinska sestra Kaja koja ga je ostavila nakon što je saznala za njegovu prevaru.

Doktor Pavlović ima odličnu reputaciju među ostalim doktorima i sestrama koji ga smatraju za jednog od najtalentovanijih mladih doktora. On se često zadržava duže u bolnici što izaziva negodovanje njegove žene i on shvata da mu je brak je sve više u krizi. Moraće napraviti tešku odluku između posla koji mu je strast i porodičnog života koji je sve više ugrožen. Pratimo i priču doktora Petrovića i doktorice Lukić koji na različite načine pokušavaju balansirati između svog privatnog i poslovnog života.

Ukoliko ste ljubitelj žanra medicinskih televizijskih serija kao što su „Uvod u anatomiju“ i „Dr.House“ neće pogriješiti za izborom ove napete i zanimljive domaće serije.

https://www.youtube.com/watch?v=gI2Ceo06iVg