Roming_NET_mtel_Prepaid_blog

Written by

Dopuna Roming NET tarifne opcije

iz ponude, m:vijesti| Views: 321

Ponesi mobilni internet i na svoje putovanje

 

Ovog ljeta destinacije za putovanja su nam ograničene. Međutim, ukoliko ipak planiraš putovanje izvan zemlje i svoje matične m:tel mreže, za nesmetano surfovanje i u romingu preporučujemo ti aktivaciju m:tel Roming NET prepaid tarifnih opcija.

Ukoliko si Dopuna korisnik i planiraš da posjetiš Srbiju ili Crnu Goru, na raspolaganju su ti dvije opcije. Za kratka putovanja predlažemo ti  24-časovnu opciju “Kad si u mts Srbija i m:tel Crna Gora”  po cijeni od 3 KM, koja ti omogućava: 100 minuta razgovora za dolazne i odlazne pozive prema mobilnim mrežama m:tel BiH, m:tel Crna Gora i mts Srbija, 100 SMS poruka prema svim destinacijama i 1 GB interneta unutar mreža mts Srbija i m:tel Crna Gora.

Za putovanje koje traje malo duže, odaberi opciju “Kad si u mts Srbija i m:tel Crna Gora” koja vrijedi 10 dana i košta 10 KM. U okviru ove opcije dobijaš: 300 minuta razgovora za dolazne i odlazne pozive prema mobilnim mrežama m:tel BiH, m:tel Crna Gora i mts Srbija, 300 SMS-ova prema svim destinacijama i 3 GB interneta unutar mreža mts Srbija i m:tel Crna Gora.

Za odmor u Turskoj, predlažemo ti aktivaciju „Roming NET Turska“ sa kojom dobijaš 1 GB neta, 10 dana po cijeni od 10 KM za surfovanje u Turkcell mreži.

Za roming NET u Hrvatskoj, tu je od sada nova tarifna opcija „Net Roming Hrvatska“ koja ti omogućava 1 GB neta po cijeni od 10 KM i u trajanju od 10 dana u mrežama T Mobile, TELE2 i A1.

Tu su i ostale tarifne opcije koje možeš da pronađeš ovdje i da svoje putovanje provedeš bezbrižno bez razmišljanja o neplaniranim troškovima jer po isteku kupljene tarifne opcije dobićeš SMS obavještenje.

Bez obzira na destinaciju za putovanje, adresa za mobilni net u romingu je m:tel.  Predlažemo ti da aktivaciju izvršiš prije polaska pozivom servisa Moj meni *100# ili putem m:go aplikacije.

Za dodatne informacije pozovi 066 10 10 10.