Written by

Dragi čitaoci, srećna vam Nova godina!

m:ovo m:ono| Views: 188

Cestitka

Dragi naši čitaoci,

Iza nas su 364 dana ispunjena hiljadama tekstova, desetinama hiljada redova i stotinama hiljada pregleda. Dani u kojima smo vas izvještavali o novostima u radu i ponudi kompanije m:tel, ali i tehnološkim inovacijama iz cijelog svijeta. Pisali smo i o velikim otkrićima u oblasti nauke, zajedno se zabavljali uz luckaste trendove na društvenim mrežama i razmjenjivali savjete o rukovanju modernim uređajima.

S ponosom možemo da kažemo da je raznovrsnost naših tema bila odlika koju ste na ovim stranicama voljeli. Tako vas je u 2015. godini najviše zanimalo kako da oslobodite memoriju na svom mobilnom ljubimcu, zainteresovala vas je naša nova Open Pickbox videoteka, pitali ste se šta sve možete da napravite od plastičnih boca, ali i koliko ste vremena proveli na Facebook-u. Mnogo pažnje su privukla i naša neobična takmičenja, „Uhvati komunikaciju“ i „Open asocijacije“, ali i rubrika bloga u kojoj ste tražili pravi telefon za sebe.

Ovog posljednjeg, 365. dana 2015. godine, želimo samo da vam se zahvalimo. Hvala vam što nas redovno čitate, što to činite sve češće i u sve većem broju, i izvinite na ponekoj grešci u tipkanju.

Naše novogodišnje obećanje vama, ali i samima sebi, je da ćemo u narednoj godini biti još kvalitetniji, aktuelniji, edukativniji i zanimljiviji. Uvjereni smo da su najljepše priče tek pred nama.

U ime redakcije bloga kompanije m:tel, srećni praznici i sve najljepše u novoj godini!