Travel Channel

Written by

Druga epizoda novog adrenalinskog show-a na Travel Channel-u

m:tel IPTV| Views: 75

Travel Channel

Veliki ste avanturista po prirodi i oduvijek su vas zanimali ekstremni sportovi kao što su paragliding ili bungee skokovi? Pogledajte novu emisiju kanala “Travel Channel” koja će vam pokazati da postoji jedan posao koji je opasniji od svih adrenalinskih sportova koje možete zamisliti – posao pilota kaskadera na aero-mitingu. Hrabri muškarci i žene kaskaderi tokom posebno organizovanog air show-a izvode različite akrobacije i manevre na avionu, a okolna publika pri tome ostaje bez daha.

Emisija o pilotima kaskaderima prikazuje se svake srijede u 21 čas, a ove sedmice imaćete priliku da pogledate epizodu “Nebeska vatra” koja vam ponovo donosi zanimljive priče o životima pilota kaskadera i njihovih porodica, kao i o izazovima sa kojima se oni svakodnevno susreću na svom putu prema uspjehu.

U epizodi “Nebeska vatra” upoznaćemo tim “The Patriots Jet”- jedini privatni volonterski jet tim u Sjevernoj Americi, koji se priprema za svoj do tada najambiciozniji air show u karijeri. U međuvremenu, zvijezda među pilotima kaskaderima superstar Sean D. Tucker bori se sa okrutnim vremenskim uslovima i opasno razrijeđenim zrakom na vrhovima Rocky planina. Tucker-ova najveća konkurencija je novopridošlica u svijetu pilota kaskadera ‘Super Dave’ kojem će ovo biti veliki test. Pored njih, tu je još i pilot novajlija Stefan Trischuk kojem je ovaj air show prilika života.

Tokom marta imate priliku da se prijavite za veliku akciju “Da imam krila ja bih..?” koju kompanija m:tel organizuje u saradnji sa Travel Channel-om. Kako biste učestvovali u ovoj akciji trebate da nam kreativno odgovorite na zadato pitanje uz pomoć kolaža sa minimalno četiri fotografije. Više detalja o akciji “M:tel i Travel Channel te vode u Dubai” kao i prijavni formular možete pronaći na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel, a na taj način možete osvojiti putovanje u Dubai za dvije osobe.