Written by

Mjesec prijateljstva širom BiH: Druženje sa prijateljima u Zvorniku i Tuzli

prijateljstva| Views: 199

CAM00339

Mjesec prijateljstva proteklog vikenda obišao je Tuzlu i Zvornik i donio mnogo zabave u oba mjesta. Svi prisutni na odabranim lokacijama imali su priliku da testiraju svoje prijateljsvo kroz zanimljiv upitnik u kojem odgovaraju na 5 istih pitanja o međusobnom poznavanju.

Svi oni koji su a svih 5 pitanja odgovorili tačno, kao nagradu dobili su diplomu za najbolje prijatelje. Oni koji još uvijek treba da uče jedni o drugima kući su otišli sa simboličnim bedževima sa ispisom “Budi prijatelj”.

Marija iz Zvornika nije krila oduševljenje zbog toga što su ona i njena prijateljica dobile diplomu kao dodatni pečat na njihovo dugogodišnje prijateljstvo: “Družimo se više od 7 godina, ali nikad nismo razmišjale o tome koliko znamo ili ne znamo jedna o drugoj. Zahvaljujući Mjesecu prijateljstva sad smo još sigurnije da će ovo prijateljstvo trajati cijeli život,” istakla je ona.

CAM00315

U Tuzli je veliki broj prijatelja htio da se fotografiše u Majici prijateljstva, a neki od prisutnih su rekli da bi prihvatili izazov da i cijeli dan provedu u majici, jer svakako mnogo vremena provode sa prijateljima. “Bilo bi zanimljivo vidjeti da li bismo uspjeli da cijeli dan funkcionišemo unutar jedne majice napravljene za dvoje ljudi,” rekao je Adnan kroz smijeh.

Mjesec prijateljstva narednog će vikenda posjetiti Sarajevo (22.08. ispred BBI centra) i Zenicu (23.08., Trg Alije Izetbegovića).

A ostalo vam je još manje od 15 dana da prijavite želju vašeg najboljeg prijatelja putem formulara koji možete pronaći na blog.mtel.ba. U prvim danima septembra kompanija m:tel će donijeti odluku koja je, od mnogobrojnih prijavljenih želja, najemotivnija, najkreativnija i najhumanija.

M:tel, imate prijatelje