Written by

Državni službenik ekskluzivno na Superstar TV-u

m:tel IPTV, tv filter| Views: 1064

Spremite se za uzbudljivu priču o herojima iz srpske tajne službe i otkrijte sve tajne Bezbjednosno-informativne agencije! Nova serija „Državni službenik“ čeka vas na malim ekranima, ekskluzivno, od 24. marta na SUPERSTAR TV kanalu u okviru m:tel IPTV-ja.

„Državni službenik“ je uzbudljiva priča o agentima Bezbjednosno-informativne agencije koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije prijetnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga. Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kada se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kada više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasio svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe samoga.

Uloge tumače: Milan Marić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Marko Baćović, Vaja Dujović, Žarko Laušević, Vesna Trivalić, Marko Božić, Sonja Kolačarić i mnogi drugi.

Premijera serije zakazana je za 24. mart u 21.00 čas, kada će biti prikazane prva i druga epizoda.

Ostale epizode emitovaće se nedjeljom, od 21.00 čas, a sve to na kanalu Superstar TV koji možete pronaći u okviru svog osnovnog m:tel TV paketa na poziciji 006.