Dubsmash

Written by

Dubsmash i funimate – novi zabavni dodaci za Instagram

moj android| Views: 116

DubsmashPopularna aplikacija za obradu fotografija “Instagram” ponovo uvodi novine! Ovaj put se radi o dodacima “Dubsmash” i “Funimate” koji korisnicima omogućavaju još veću zabavu prilikom fotografisanja omiljenih momenata.

“Dubsmash” je sve popularnija besplatna aplikacija dostupna na Android i iOS uređajima koja vam omogućava da kombinujete video snimke sa pjesmama. Pomoću ove aplikacije možete dodati soundtrack momentima koje ste uhvatili na kameri, a internet su vrlo brzo preplavile hiljade snimaka korisnika koji su iskoristili ovu aplikaciju.

Korisnici imaju priliku da postave snimak svog glasa ili da izaberu zvuk iz liste ponuđenih video klipova. Ovi klipovi mogu biti, na primjer, isječci iz popularnih televizijskih serija kao što su “South Park”, “David Letterman show”, “Saturday Night Live” ili kultni citati iz filmova. Dostupni su takođe i isječci iz popularnih pjesama, mjuzikla, pa čak i operskih arija.

“Dubsmash” aplikaciju koristite u nekoliko jednostavnih koraka: prvo je potrebno da odaberete zvuk tako što ćete izlistati “Soundboard” kategorije, a specifične zvukove možete pronaći pomoću funkcije za pretragu. Nakon toga, ‘dubbing’ može započeti! Odabrali ste odgovarajuću pjesmu i sada možete da birate filtere po svojoj želji kako biste još više poboljšali video snimke. Ukoliko želite da podijelite svoje ‘dub-ove’ sa ostatkom svijeta, to možete učiniti na jednostavan način ako postavite odgovarajući hashtag #dubsmash.

Dubsmash i funimate

Druga aplikacija koja će se svidjeti svim “Instagram” fanovima je “Funimate” koji vam omogućava da dodate nevjerovatne nove animacije vašim fotografijama. “Funimate” je najjednostavniji način za kreiranje zabavnih video snimaka uz pomoć odlične muzike i specijalnih efekata. Tako možete kreirati “Flipagram” video snimke sa velikim brojem drugačijih efekata i na taj način iznenaditi svoje prijatelje. Ne morate biti ekspert kako bi ste se zabavili uz ovu aplikaciju, već je dovoljno da se želite dobro zabaviti!

Svoje zabavne “Funimate” video snimke možete na jednostavan način podijeliti sa vašom porodicom i prijateljima putem “Instagram-a”, “Vine-a”, “Youtube-a”, “Twitter-a”, “Facebook-a” ili messenger programa kao što su “WhatsApp” i “Viber”.

funimate