Written by

Duplo bolji start!

m:vijesti| Views: 96

slajder-djevojka

Budi Frend i uživaj u duplim dopunama

Kupi Frend startni paket po cijeni od 4 KM (sa PDV-om) i uživaj u 100% bunusa na svaku kupljenu elektronsku dopunu iznad 5 KM.

Šta to znači?

To znači da ćeš za svaki iznos elektronske dopune od 5 KM i više u narednih 90 dana od dana aktivacije dobiti bonus na svom bonus računu do 100% od uplaćenog iznosa elektronke dopune. Dobijeni bonus možeš koristiti sedam dana od dana kada aktiviraš svoj FREND paket.

Prepaid tarifa Frend je najlakši i najbrži način ulaska u svijet mobilne telefonije. Frend broj možeš nabaviti u svim m:tel prodajnim mjestima i kod uvlaštenih distributera širom BiH. Za kupovinu ti nije potreban nikakav ugovor, dovoljno je da kupljeni broj aktiviraš i da započneš svoju Frend avanturu.

Uz ovakav način komunikacije u potpunosti možeš kontrolisati svoje troškove pa se za ove tarife najčešće opredjeljuju đaci, studenti, penzioneri, osobe koje povremeno borave u BiH, ali i svi oni kojima je ovakav način komunikacije jednostavniji jer se račun prepaid broja može dopuniti elektronskom dopunom, putem vaučera, putem postpaid i fiksnog broja.

Zato iskoristi jednostavnost, brzinu i odlične bonuse i postani Frend!

Za više informacija pozovi 066 10 10 10.