Written by

EISA nagradila Huawei P10 i Watch 2

moj android| Views: 68

huawei

Grupacija EISA (European Imaging and Sound Association) testira mobilne telefone, pametne satove, kamere, audio opremu i druge tehnologije, te ih nakon testiranja nagrađuje u nekoliko kategorija.

Kineskoj kompaniji “Huawei” ove godine dodijeljene su nagrade za dva uređaja – telefon Huawei P10 dobio je titulu “EISA Smartphone Camera 2017-2018”, a Huawei Watch 2 titulu “EISA Wearable Device 2017-2018”.

Huawei P10 dobio je priznanje za kameru nastalu u saradnji s njemačkim brendom “Leica”. P10 se odlikuje dvostrukom “Leica” kamerom 2.0 s dvostrukim pozadinskim senzorom te prednjom kamerom, a korisnicima omogućava istraživanje umijeća snimanja portretne fotografije.

huawei-sat

Huawei Watch 2 izdvojio se na polju dizajna i funkcionalnosti. Lagan i udoban za nošenje, ovaj pametni sat omogućava korisnicima da upotrebljavaju sve funkcije i alate kako bi uvijek bili dostupni.

Ispod keramičkog okvira sat skriva niz karakteristika dizajniranih za podršku aktivnom i zdravom načinu života. Nezavisna 4G povezivost, kao i podrška za Bluetooth i GPS, čine ga saveznikom za lakše provođenje fizičkih aktivnosti.