Written by

Ekipa „Državnog posla“ na ulicama Banjaluke i Bijeljine

m:vijesti| Views: 185

Drzavni posao

Članovi ekipe „Državnog posla“, TV serije koja već nekoliko godina privlači pažnju gledaoca širom regije, uskoro će se naći na ulicama Banjaluke i Bijeljine, i to u ulozi neobičnih novinara.  U okviru saradnje sa kompanijom m:tel, glumci Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković će u svom prepoznatljivom maniru 9. i 11. decembra intervjuisati prolaznike o trenutno najaktuelnijoj temi – praznicima.

Poznata trojka će napustiti svoju arhivu i najprije posjetiti Banjaluku, te će tokom srijede, 9. decembra, iznenaditi žitelje grada na Vrbasu, kada će sa njima razgovarati o prazničnom duhu i planovima za dolazeće proslave, a sve to, naravno, uz mnogo humora i dobre zabave. Prolaznici će, takođe, imati priliku da se fotografišu sa Čvarkovim, Boškićem i Torbicom, te da na taj način ovjekovječe ovo druženje. Istu priliku dobiće i stanovnici Bijeljine, dva dana kasnije, 11. decembra, kada će ekipa „Državnog posla“ prošetati ulicama ovog grada.

Serija „Državni posao“ se emituje na Radio-televiziji Vojvodine od 2012. godine, a priče trojice karakterno raznovrsnih radnika u arhivskom odjeljenju nefunkcionalnog državnog organa brzo su postale jedan od najgledanijih TV sadržaja ne samo u Srbiji već i u okolnim državama. Kanal RTV Vojvodina je dio m:tel-ovog osnovnog paketa u okviru Open IPTV usluge, a potražite ga na poziciji 23.

U aktuelnoj Open ponudi kompanije m:tel potražite i telefon LG G4, koji je među najboljim modelima pametnih telefona na tržištu. Za više informacija o m:tel Open uslugama i aktuelnoj ponudi posjetite www.mtel.ba.