Written by

Ekskluzivna premijera druge sezone serije „Zapadni svijet“

m:tel IPTV| Views: 267

Na kanalu HBO u okviru dodatnog m:tel IPTV programskog sadržaja

westworld

U ponedjeljak 23.aprila 2018. godine sa početkom u 20.00 časova, budite uz m:tel IPTV i kanal HBO, jer vas očekuje ekskluzivna premijera druge sezone serije „Zapadni svijet“ (Westworld).

Izvršni producenti Lisa Džoj, Džonatan Nolan i Dž. Dž. Abrams predstavljaju mračnu odiseju o rađanju vještačke svijesti i evoluciji grijeha. „Zapadni svijet“ je ambiciozna i veoma maštovita dramska serija koja uzdiže koncept avanture i traženja uzbuđenja na novi, izuzetno opasan nivo. U futurističkom zabavnom parku poznatom kao Zapadni svijet, grupa androida domaćina odstupa od pažljivo programiranih obrazaca ponašanja i počinje da se ponaša neprilično. Serija je inspirisana filmom iz 1973. godine, scenariste i reditelja Majkla Krajtona („Park iz doba jure“).

Prva sezona „Zapadnog svijeta“ je imala premijeru na HBO-u u oktobru 2016. godine, postavši najgledanija nova serija u istoriji ove mreže. Na prošlogodišnjoj dodjeli Emi nagrada, serija je dobila čak 22 nominacije i osvojila 5 nagrada. Reditelj Džonatan Nolan nominovan je i za nagradu američkog Udruženja reditelja za finale prve sezone, a on i Lisa Džoj su nominovani za nagradu američkog Udruženja scenarista za prvu sezonu.

U drugoj sezoni, koja će sadržati deset epizoda, ponovo će se pojaviti Evan Rejčel Vud, Tandi Njuton, Ed Haris, Džefri Rajt, Džejms Marsden, Tesa Tompson, Ingrid Bolso Berdal, Klifton Kolins mlađi, Luk  Hemsvort, Luis Hertum, Sajmon Kvarterman, Talula Rajli, Rodrigo Santoro, Anđela Sarafjan, Šenon Vudvard, Ben Barns, Džimi Simpson, Leonardo Nam i Ptolemi Slokum.

Pridružiće im se i Fares Fares, Katja Herbers, Gustaf Skarsgard, Hirojuki Sanada, Piter Mulan, Rinko Kikući, Zan Meklarnon, Tao Okamoto, Beti Gabrijel, Džonatan Taker, Džulija Džouns i Kiki Sukezane.

Ukoliko još uvijek niste odgledali prvu sezonu, požurite. Sve epizode dostupne su vam u HBO videoteci, a u ponedjeljak uživajte u novim epizodama koje će se emitovati svagog ponedjeljka od 20 časova na kanalu HBO.