Ekskluzivna premijera nove serije „Pad viteza“ – HBO, 8. decembra u 20.00 časaova

 

1

Home Box Office, vodeća premijum televizijska mreža s ponosom najavljuje premijeru nove HISTORY® serije „Pad viteza“ (Knightfall), koja će premijerno biti prikazana na kanalu HBO 8. decembra u 20.00 časova, dok će po jedna nova epizoda biti emitovana svakog petka u istom terminu.

Vitezovi Templari bili su najmoćniji, najbogatiji i najtajanstveniji vojni red srednjeg vijeka zadužen za zaštitu najcjenjenije hrišćanske relikvije – Svetog grala – i čuvanje razornih tajni. PAD VITEZA zalazi duboko u tajni svijet ovog legendarnog bratstva ratnika monaha. Od njihovih bitaka u Svetoj zemlji i kompleksnog odnosa s kraljem Francuske, do izdaje koja je naposlijetku dovela do njihovog tragičnog raspada, priča o Vitezovima Templarima do sada nije bila u potpunosti ispričana.

U glavnim ulogama:

Pored Toma Kalena („Dauntonska opatija“, „Barut“) koji tumači glavnu ulogu, glumačku postavu čine i Padrik Dilejni („Vjetar koji njiše ječam“, „Tjudorovi“) u ulozi Gavaina, jednog od najboljih mačevalaca Templarskog reda koji je obogaljen u Akru i Sajmon Merels („Spartak“, „Dominion“) kao istrajan, hrabar i odlučan vitez Tankred, koji više od svega poštuje svoje templarske zavjete.

Kanal HBO dostupan vam je u dodatnim Open IPTV paketima na poziciji 350.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Ukoliko još uvijek niste osjetili čari HBO sadržaja, sada je pravo vrijeme za to.

Do kraja januara 2018. godine pređite u m:tel i pored iznosa i do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici i 50% niže pretplate prva dva mjeseca,  dobićete i 12 mjeseci potpuno besplatnog uživanja u HBO sadržajima. Više informacija o ovoj aktuelnoj ponudi potražite ovdje.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se