Written by

Ekskluzivna premijera novog Tvin Piksa

m:tel IPTV| Views: 234

tp

©2017 Twin Peaks Productions, Inc. All rights reserved

U ponedjeljak, 22. maja na HBO

Vodeća premijum televizijska mreža HBO, s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru novog TVIN PIKSA, limitirane serije u 18 dijelova, koja će u sklopu Open IPTV-ja premijerno biti prikazana 22. maja na kanalu HBO.

Novi Tvin Piks napisali su i producirali tvorci serije i izvršni producenati Dejvida Linča i Marka Frosta, kao i od izvršne producentkinje Sabrine S. Saderland, dok režiju u potpunosti potpisuje Dejvid Linč.

Jedna od najrevolucionarnijih i najuticajnijih televizijskih serija svih vremena, nova serija Šoutajma nastavlja se 25 godina nakon što je stanovnike mirnog sjevernozapadnog grada zapanjilo šokantno ubistvo njihove kraljice mature, Lore Palmer.

U dugoočekivanom novom TVIN PIKSU gledaćemo mnoga imena iz originalne glumačke postave, uključujući Kajla Meklahlana kao specijalnog agenta FBI Dejla Kupera, a pridružiće im se i neki novi članovi.

Imate još sedam dana da se podsjetite epizoda iz prve i druge sezone ove kultne serije, a u ponedjeljak 22. maja u 22.00 časova ne propustite prva dva dijela najnovije Tvin Piks sezone!

HBO kanal dostupan vam je u dodatnom Open IPTV HBO paketu ili Premium paketu na poziciji 701.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.