Written by

Ekskluzivni naslovi na m:tel TV

m:tel IPTV, tv filter| Views: 196

Ekskluzivno na TV HBO, dokumentarni film “Dnevnici iz Osla”, u četvrtak, 7. februara u 21.50 časova.

Godine 1992. kad su izraelsko-palestinski odnosi bili najlošiji i svaka međusobna komunikacija kažnjiva zatvorom, mala grupa Izraelaca i Palestinaca sastala se u Oslu – u tajnosti i protiv zakona. Iako su sastanci, poznati kao Sporazum iz Osla, zauvijek promijenili Bliski istok, nikad nisu zvanično odobreni i navedeni su samo u dnevnicima pregovarača. U „Dnevnicima iz Osla“, reditelji Mor Luši i Danijel Sivan predstavljaju napetih 1100 dana tajnih razgovora, opisanih iz ugla ljudi koji su sjedili za pregovaračkim stolom. Učesnici su se detaljno i često emotivno prisećali političkih spletki, zažarene retorike, neobičnih prijateljstava i preovlađujuće želje za mirom, koji su bili srž pregovora.

Fantastičan akcioni triler, film “Uragan pete kategorije” na programu je 8. februara 2019. godine u 20.40 časova na TV HBO 2.

Dok traje opasnost od uragana, zločinci ulaze u Američki zavod za izradu kovanog novca da bi ukrali 600 miliona. Kad uragan preraste u smrtonosnu oluju pete kategorije i njihovi dobro smišljeni planovi krenu po zlu, shvataju da im je potrebna šifra za sef, koju zna jedino specijalna agentkinja državne riznice (Megi Grejs). Ali ona sad ima neobičnog saveznika, meteorologa (Tobi Kebel) kog prestravljuju uragani, ali riješen je da spasi svog otuđenog brata koga lopovi drže kao taoca. Koristi svoje znanje o oluji kao oružje da bi pobijedio u ovom akcionom trileru prepunom adrenalina.

Ljubiteljima vrelih akcionih filmova, preporučujemo film “Posao u Italiji”, koji TV CINEMAX donosi u subotu, 9. februara u 21.00 časova.

Plan je bio besprijekoran. Posao je savršeno odrađen. Bjekstvo je bilo uspješno. Jedina opasnost koju pljačkaš Čarli Kroker (Mark Volberg) nije uočio, došla je upravo od člana njegove ekipe. Nakon što izvedu pljačku zlata u vrijednosti od milijardu dolara iz obezbijeđene palate u Veneciji, Čarli i njegova ekipa ne mogu da vjeruju kada ih pokrade član njihove ekipe. Njima se pridružuje Stela (Šarliz Teron), stručnjak za otvaranje sefova i zajedno sa Čarlijem i njegovom ekipom prati izdajnika do Kalifornije. Ukradeno zlato pokušavaju povratiti tako što će provaliti u sistem kontrole saobraćaja i izazvati nezapamćeni saobraćajni kolaps u Los Anđelesu. Bjekstvo planiraju malim mini kuperima koristeći trotoare Los Anđelesa.                                                                  

Vrijeme je za interesantnu tinejdžersku priču. Film “Dosta!” na programu je u večernjem terminu u nedjelju 10. februara u 23.35 časova na TV CINEMAX.

Šta radite kada vaši najbolji prijatelji počnu da izlaze sa lošim društvom? Sander poznaje Krisa i Martena od malih nogu, ali kada dvojica prijatelja promjene školu, siledžija Emil se pridružuje njihovoj grupi. Sander pokušava da ga zavoli, ali to nije lako jer Emil umije da se ponaša prilično nasilno. Ni Sanderov ljubavni život ne ide kako treba. Njemu se dopada djevojka iz razreda, Indra, ali on misli da ona već ima momka. Ona takođe misli da je on zauzet. Kada jedno popodne sa prijateljima izmakne kontroli i neko se povrijedi, svi pokušaju da prišiju krivicu Sanderu. Može li on da se suprotstavi vršnjačkom pritisku ili će odbiti da izda svoje prijatelje? Kako će dokazati svoju nevinost, a da ne izgubi sve prijatelje – i Indru?

Pored raznovrsnog sadržaja na preko 250 kanala u okviru m:tel TV Paketa, uvijek možete da zavirite u bogate AXN, Pickbox, m:tel i HBO videoteke i pronaći film ili seriju po vašem ukusu.

 Za dodatne informacije posjetite www.mtel.ba.