Written by

Fallout Shelter: Nova strateška igra za Androide

moj android| Views: 144

fotka

Igrica koju je kompanija Bethsda Softwork osmislila za mobilne uređaje pod imenom Fallout Shelter je svega mjesec dana nakon lansiranja imala preko milijardu započetih serija i to dok je postojala samo verzija za iOS uređaje. Malo poslije toga igrica je dobila i svoju Android verziju koju možete skinuti na Google Play virtuelnoj prodavnici.

Fallout Shellter je za kratko vrijeme postala pravi hit među gejmerima, a glavni cilj igre je da izgradite svoje podzemno sklonište i upravljate njime kao vođa i koordinator trezora. Igrač treba da upravlja stanovnicima svog skloništa,  da ih održava srećnima tako što će zadovoljavati njihove potrebe za hranom, vodom i energijom.

Vi u ovoj igrici na neki način gradite svoj podzemni svijet u kome broj stanovnika može rasti, morate brinuti o njihovom zdravlju i obezbjeđivati im novo oruđe i oružje da bi mogli obavljati različite zadatke. Isto tako, baš kao i u stvarnom svijetu možete spajati muške i ženske stanovnike da biste povećali broj stanovnika.

Jedan od najvažnijih aspekata igrice je svkako balansiranje sa hranom i vodom, a u sklopu svog skloništa možete izgraditi posebne prostorije da biste obezbijedili različite predmete. Ono što je interesantno u ovoj igrici je što nema opcije da trošite pravi novac, već vam nudi opciju da završite zadatak odmah, ali uz upozorenje da na taj način rizikujete nastanak neke prirodne katastrofe.