“Feel Like IT” konferencija u Sarajevu

Danas u Sarajevu, u hotelu „Hills“, počinje šesta po redu MS Community BiH konferencija.

feel-like-it

Ove godine, pod interesantnim sloganom “Feel Like IT”, ova konferencija donosi najnovije informacije i saznanja iz svijeta Microsoft tehnologija. Vodeći stručnjaci iz IT zajednice u BiH i regionu, okupiće se na jednom mjestu, kako bi podijelili znanja o najnovijim tehnologijama i proizvodima iz svijeta Microsoft-a, sa fokusom na sve ljude koji koriste ove tehnologije u svom poslu ili u svakodnevnom životu.

Primarni cilj konferencije je razmjena znanja i iskustava između Microsoft orijentisanih korisnika, administratora, inženjera, programera i partnera u BiH, kao i svih IT entuzijasta, te će ovaj događaj biti interesantan za sve koji se bave razvojem softvera, sistemskom administracijom, upravljanjem unutar IT okruženja i Cloud servisima. U okviru konferencije će biti održano više od 20 predavanja eminentnih predavača iz cijele regije. Između ostalog, na ovom skupu koji okuplja IT profesionalce iz BiH i regiona, m:tel će prezentovati svoje Cloud ponude i integracije sa data-centrom, a u okviru Office 365 paketa kroz CSP program.

Organizator konferencije je MSCommunity BiH, koji uz pomoć Microsoft-a BiH i partnerskih kompanija, realizuje ovaj događaj. Jedan od partnera događaja je i kompanija m:tel, a zahvaljujući upravo partnerima, svi koji su zainteresovani mogu besplatno učestvovati na konferenciji.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se