Written by

Filmske premijere na HBO

m:tel IPTV| Views: 166

Samo uz Open IPTV uživajte uz najnovije filmske premijere na kanalu HBO

HBO 7. juna u 20.05 časova premijerno prikazuje urnebesnu komediju “Na tajnom zadatku: Povratak na koledž”, rediteljskog dvojca Fil Lord-Kristofer Miler. Šmit (Džona Hil) i Dženko (Čening Tejtum) su policajci na tajnom zadatku. Ovoga puta pretvaraju se da su studenti, ne bi li uhapsili dilera najnovije vrste droge.

Kako da dresirate svog zmaja 2

Film nominovan za nagrade “Oskar” i BAFTA, i dobitnik “Zlatnog globusa” – „Kako da dresirate svog zmaja 2“, HBO prikazuje 14. juna u 20.05 časova. U uzbudljivom nastavku epske trilogije, prošlo je pet godina otkako se neustrašivi viking Štucko sprijateljio sa povrijeđenim zmajem i zauvijek promijenio odnos između stanovnika Berka i bljuvača vatre. Vikinzi i zmajevi sad žive u miru i slozi na ostrvu pretvorenom u raj za zmajeve.

„Pravednik“ vas na HBO-u čeka 21. juna u 20.05 časova. Denzel Vošington je Makol, čovek koji vjeruje da je za sobom ostavio tajanstvenu prošlost. Ali kad sretne Teri (Kloi Grejs Morec), djevojku koju kontrolišu izuzetno nasilni ruski gangsteri, ne može da sjedi skrštenih ruku i mora da joj pomogne. Jer, on je pravednik.

Još jedan blokbaster stiže u junu na HBO-u. Film „300: Uspon carstva“ (28. jun u 20.05 časova) predstavlja novo poglavlje epske sage, čija se radnja odvija na novom borilištu – moru, dok Temistokle, državnik koji je postao vojnik, pokušava da ujedini cijelu Grčku predvodeći bitku koja će promijeniti tok rata.

Sve ove filmove, od datuma emitovanja na HBO-u, moći će da pogledaju i korisnici HBO usluga videa na zahtev –HBO on Demand.