Written by

Filmski hitovi u m:tel IPTV ponudi

m:tel IPTV, tv filter| Views: 265

Ekskluzivno na TV 1000, film, “Dječak u prugastoj pidžami” možete pogledati u četvrtak, 22. avgusta u 17:35 časova

Dječak u prugastoj pidžami višestruko je nagrađivani britansko-američki film nastao prema istoimenom bestseleru irskog pisca Džona Bojna. Film nam pruža pogled na holokaust i nacističku Njemačku iz perspektive osmogodišnjeg dječaka.

TV kanal HBO ekskluzivno donosi film “Međuzvjezdani”, koji će biti emitovan u udarnom terminu u subotu, 24.8. u 20:00 časova

U bliskoj budućnosti Zemljom haraju suša, nestašica hrane i ekstremne promjene klime. Kad se čovječanstvo suoči s istrebljenjem, pojavljuje se tajanstveni prolaz u kontinuumu prostor-vrijeme, dajući čovječanstvu priliku da produži svoj životni vijek. Grupa istraživača mora da ode van našeg solarnog sistema u potrazi za planetom na kojoj je moguć život. Posada „Enduransa“ mora da se žrtvuje za čovječanstvo i ode na međuzvjezdano putovanje u nepoznato. Kup, pilot Enduransa, mora da odluči između toga da li želi da ponovo vidi svoju djecu ili da spasi čovječanstvo.

Film”Sjenke” je interesantna dvočasovna dramska priča, koju TV Prva prikazuje u utorak, 27. avgusta 2019. godine u 23:00 časova

Donosimo vam kratak scenario: On je mlad, zgodan, ima prekrasnu ženu, divnog sinčića i dobar posao doktora. Svi ga zovu “Sretni”. Ništa mu ne nedostaje – osim, možda, vlastito Ja. Kada Sretni čudom preživi saobraćajnu nesreću, njegov se život mijenja iz temelja. Sreće čudne ljude: starca s bebom, staricu koja priča zaboravljenim dijalektom, prekrasnu djevojku koja čuva tužnu tajnu… U svakom slučaju, interesantan film.

Film “Niotkuda” je izuzetno napet akcioni triler sa elementima pravosudnog zapleta, koji TV HBO 2 donosi u utorak, 27. avgusta u 21:00 časova

Niotkuda, Katjin život se raspadne kad izgubi muža Nurija i malog sina Rokoa u bombaškom napadu. Prijatelji i porodica joj pružaju neophodnu podršku i Katja nekako uspije da preživi sahranu. Ali, zamorna potraga za počiniocima i razlozi ovog besmislenog zločina komplikuju Katjin bolan period žalosti, otvarajući nove rane i sumnje. Danilo, advokat i Nurijev najbolji prijatelj, zastupa Katju na suđenju protiv dvoje osumnjičenih: mladog para iz neonacističkog miljea. Suđenje dovodi Katju do granice pucanja, ali za nju jednostavno nema alterantive: ona želi pravdu.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.