Nauci se covjece

Written by

Finale kviza „Nauči se, čovječe!“

m:vijesti, prijateljstva| Views: 532

Radio-televizija Republike Srpske emitovaće večeras, 30.12.2019. godine, finale kviza “Nauči se, čovječe!”. Prenos finala možete gledati na programu RTRS-a od 20.15 časova.

Riječ je o zabavno-edukativnom TV kvizu za cijelu porodicu, čije finale sa nestrpljenjem iščekujemo navijajući za svoje favorite.

Tokom takmičenja, 32 škole iz 28 opština Republike Srpske sa po dva tima od šestog do devetog razreda pokazale su znanje iz srpskog jezika, geografije, istorije i opšte kulture u toku emitovanja kviza.

U finale kviza “Nauči se, čovječe!” plasirali su se učenici škola “Branko Ćopić” iz Banjaluke, “Novak Pivašević” iz Stare Dubrave (Čelinac), “Sveti Sava” iz Doboja i “Јovan Dučić” iz Bijeljine.

Kviz “Nauči se, čovječe!” jedan je od najvećih projekata RTRS-a, a sniman je u koprodukciji sa ETM produkcijom, u saradnji s Ministarstvom prosvjete i kulture i Republičkim pedagoškim zavodom, a uz podršku predsjednice i Vlade Republike Srpske.

Podrška kompanije m:tel kvizu „Nauči se čovječe“ koji je jedan od najvećih projekata u regionu koji edukuje kroz zabavne sadržaje bila neupitna od samog početka. U kompaniji m:tel nastojimo pratiti i biti dio upravo ovakvih projekata koji obuhvataju niz društveno odgovornih elemenata poput promocije znanja, istinskih vrijednosti, a veoma je važna činjenica da  je namijenjen najmlađima, ali i cijeloj porodici.