FOREO – beauty aparati nove generacije

Written by

FOREO – beauty aparati nove generacije

iz ponude, m:vijesti| Views: 7479

U ponudi m:tel-a već od 11,79 KM mjesečno

Osluškujući potrebe svojih korisnika, u ponudu kompanije m:tel stigla su dva vrhunska proizvoda za njegu kože poznate švedske beauty-tech kompanije FOREO. Uz mogućnost kupovine na rate i odlične poklone, ovo je ponuda kojoj je teško odoljeti.

FOREO gadžeti za njegu lica su veoma popularni među damama iz cijelog svijeta koji vode računa o njezi kože. Veoma jednostavni za upotrebu, prijemčivog dizajna, a korištenjem ovih uređaja samo nekoliko minuta dnevno vaša koža postaje nježna i glatka, a s vremenom dolazi i do ublažavanja sitnih bora.

U ponudi kompanije m:tel možete pronaći dva FOREO uređaja najnovije generacije:

FOREO UFO pametni aplikator maski za lice, koji kombinuje napredne dermalne tehnologije s ekskluzivnim korejskim formulama maski za kompletan tretman lica u 90 sekundi.

Korisnici kompanije m:tel mogu kupiti ovaj uređaj po cijeni od 13,88 KM mjesečno, uz odličan poklon u vidu 3 gratis ekskluzivne maske (Make my Day + Call it a Night + Youth Junkie).

FOREO Luna 2 spa masažer za čišćenje lica i uklanjanje bora, dizajniran je da umanji pojavu mrlja na koži, te istovremeno efikasno rješava probleme povezane sa starenjem kože.

Ovaj uređaj za korisnike kompanije m:tel iznosi 11,79 KM mjesečno. Pored toga očekuje vas i DM poklon vaučer u vrijednosti od 30 KM.