FOREO – Tehnologija u službi zdravlja i ljepote

Potražite Foreo u ponudi kompanije m:tel već od 11,79 KM mjesečno

Tehnologija u službi zdravlja i ljepote iznjedrila je odlične gadžete koji svoju primjenu nalaze u svakodnevnom životu. Kompanija m:tel sa zadovoljstvom može svojim korisnicima ponuditi dva vrhunska proizvoda za njegu kože poznate švedske beauty-tech kompanije FOREO.

Uz mogućnost kupovine na rate i odlične poklone, ovo je ponuda kompanije m:tel kojoj je teško odoljeti:

FOREO UFO pametni aplikator maski za lice, koji kombinuje napredne dermalne tehnologije s ekskluzivnim korejskim formulama maski za kompletan tretman lica u 90 sekundi.

Korisnici kompanije m:tel mogu kupiti ovaj uređaj po cijeni od 13,88 KM mjesečno, uz odličan poklon u vidu 3 gratis ekskluzivne maske (Make my Day + Call it a Night + Youth Junkie).

FOREO Luna 2 spa masažer za čišćenje lica i uklanjanje bora, dizajniran je da umanji pojavu mrlja na koži, te istovremeno efikasno rješava probleme povezane sa starenjem kože.

Ovaj uređaj za korisnike kompanije m:tel iznosi 11,79 KM mjesečno. Pored toga očekuje vas i DM poklon vaučer u vrijednosti od 30 KM.

FOREO gadžeti za njegu lica su veoma popularni među korisnicima iz cijelog svijeta koji vode računa o njezi kože. Veoma jednostavni za upotrebu, prijemčivog dizajna, a korištenjem ovih uređaja samo nekoliko minuta dnevno, vaša koža postaje nježna i glatka, a s vremenom dolazi i do ublažavanja sitnih bora.

Više detalja i specifikacije FOREO uređaja potražite na www.mtel.ba.