Written by

Fox: Izdvajamo iz programa za maj 2014.

m:tel IPTV| Views: 401

BOGOVI SU PALI NA TJEME

Komična alegorija o putujećem Bušmaninu koji se susreće sa savremenom civilizacijom i njenim čudnijim aspektima, među kojima su i nespretni naučnik i grupa revolucionara.

ULOGE: Marius Vejers kao Endru Stejn, Sandra Prinslu kao Kejt Tompson, N!xau kao Ksi


 

kriza

Radnja ove akcione drame vrti se oko idealistički nastrojenog agenta tajne službe Markusa Finlija koga prvi dan na poslu dovodi u središte internacionalne krize. U potrazi za istinom, on će morati da pređe moralne i zakonske granice dok se kreće kroz najviše nivoe moći i korupcije. Kad najmoćniji igrači u Vašingtonu budu uvučeni u međunarodnu zavjeru, neobični manipulator baciće sve na koljena, od direktora kompanija do predsjednika Sjedinjenih Država, prijeteći da će da ugorozi ono što im je najdraže. Za vrijeme školskog izleta učenici srednje škole Balard, koju pohađa elita iz Vašingtona, uključujući predsjednikovog sina, upadaju u zasjedu. Agent ef-bi-aja Suzi Dan takođe otkriva da je njena nećaka, kćerka direktorke Meg Fič, među kidnapovanom djecom.

ULOGE: Džilijen Anderson (Meg Fič), Dermot Malroni (Fransis Gibson), Lens Gros (Agent Marlus Finli), Rejčel Tejlor (Agent Suzi Dan)


 

tate

Ovu novu komediju donose nam Set Makfarlan, Alek Sulkin i Velesli Vajld, kretivni tim koji stoji iza najuspješnije prošlogodišnje komedije “Ted”, i FOX-ove animirane hit serije Porodični čovjek. Serija „Tate“ bavi se često bizarnim odnosima između očeva i sinova. Komedija prati dva uspješna tipa, najbolje drugove iz djetinjstva, sada stare tridesetak godina, čiji životi budu okrenuti naglavačke kad im se u kuću dosele njihovi dosadni očevi.

ULOGE: Đovani Ribisi (Vorner Vajtmor), Set Grin (Ilaj Saks), Brenda Song (Veronika), Vanesa Lejki (Kamila Vajtmor), Tonita Kastro (Edna)


 

zivi jos jedan dan

„24: Živi još jedan dan“ je uzbudljiva nova serija koja će ponovo pokrenuti odbrojavanje čuvenog sata iz revolucionarne drame koja je osvojila nagaradu Emi. Ova dinamična saga ponovo ujedinjuje ekipu izvršnog producenta Hauarda Gordona: glavni glumac i izvršni producent Kifer Saterlend, koautor Robert Kokrejn, izvršni producenti Evan Kac, Meni Koto, Dejvid Fjuri, Brajan Grejzer i režiser Džon Kasar. Takođe zadržava brzu i napetu akciju u stvarnom vremenu s podjeljenim ekranom i pričama koje se prepliću.

S radnjom smještenom i snimanom u Londonu, ova uzbudljiva serija će ponovo pratiti podvige neustrašivog agenta DŽEKA BAUERA (Saterlend). Džek je prije četiri godine bio bjegunac od pravde. Iako je u izgnanstvu, ipak je voljan da rizikuje svoj život i slobodu da bi spriječio još jednu globalnu katastrofu. Džeka prate direktor CIA-e STIV NAVARO (Bendžamin Bret, „Zakon i red“), dovitljivi i nemilosrdni agent CIA-e KEJT MORGAN (Ivon Strahovski, „Dekster“), pametni i prefinjeni kompjuterski tehničar CIA-e DŽORDAN RID (Džajls Matej, „Džobs“) i otresiti i arogantani terenski operativac ERIK RAJTER (Gbenga Akinagbe, „Žica“). Odluke donosi DŽEJMS HELER (Vilijam Divejn, „Vitez tame: povratak“), koji je sada predsjednik Sjedinjenih Država. Helera u stopu prati šef osoblja MARK BODRE (Tejt Donovan, „Opasna igra“), koji je u braku sa Helerovom ćerkom, Džekovom nekadašnjom djevojkom ODRI (Kim Rejver, „Revolucija“). U međuvremenu, prekaljena KLOI O’BRAJAN (Meri Lin Rajskub, „Zabranjen pristup“), Bauerova prisna prijateljica iz Antioterorističke jedinice, počinje da radi na tajnom zadatku sa vrhunskim hakerom EJDRIJANOM KROSOM (Majkl Vinkot, „Vrana“).

ULOGE: Kifer Saterlend kao Džek Bauer, Meri Lin Rajskub kao Kloi O'Brajan, Kim Rejver kao Odri Rejns, Vilijam Divejn kao predsednik Džejms Heler, Majkl Vinkot kao Ejdrijen Kros