avatar

Written by

Fox Movies: Izdvajamo iz programa za septembar 2014.

m:tel IPTV| Views: 255

Upravo vjenčani

6. septembra u 20.00

Srećan mladi par, Sara i Tom, vjenčaju se protivno željama Sarinih prijatelja i porodice i odu u Evropu na medeni mjesec. Na njihovu žalost, Sarini roditelji pošalju Sarinog bivšeg dečka Pitera Prentisa da rasturi srećan brak.

ULOGE: Ešton Kučer, Britani Marfi, Kristijan Kejn, Dejvid Moskou

 

Povratak u budućnost III

7. septembra u 20.00

Posljednji dio trilogije „Povratak u budućnost“ nastavlja tamo gdje se drugi dio završio, ali ovog puta vrtoglavo putovanje kroz vrijeme se uglavnom odvija na Divljem zapadu. Marti Mek Flaj (Majkl Džej Foks) primi pismo staro 70 godina od svog prijatelja izumitelja Doka Brauna (Kristofer Lojd), u kome govori Martiju da se povukao jedan vijek unazad da bi živio relativno mirnim životom na Divljem zapadu. Dok Braun otkriva da je njegov De Lorean auto/vremeplov u napuštenom rudniku nadomak grada. Kad Marti malo istraži i sazna da je Dok umro nedugo pošto je napisao pismo, odlučuje da nađe auto, otputuje nazad kroz vrijeme i upozori Doka na njegovu smrt. U međuvremenu, Dok se zaljubio u mještanku (Meri Stinberdžen) i shvatio je da ne može da se sakrije u prošlosti od problema koje je uzrokovao kroz prethodne dvije avanture. Nevoljno odlučuje da se vrati u sadašnjost sa Martijem, ali prvo moraju da nađu način da postignu brzinu auta neophodnu za putovanje kroz vrijeme s kvarom na dovodu goriva i bez benzina.

ULOGE: Majkl Džej Foks, Kristofer Lojd, Meri Stinberdžen, Tomas F. Vilson

 

28 dana

13. septembar u 20.00

Nakon štopijana doživi saobraćajnu nesreću na dan sestrinog vjenčanja, Gven Kamings može da bira između zatvora i centra za rehabilitaciju. Bira rehabilitaciju, ali pruža snažan otpor prema svim programima liječenja koja nude i odbija da prizna da je zavisna od alkohola. Nakon što upozna još neke pacijente, Gven postepeno počinje da preispituje svoj život i shvata da zaista ima ozbiljan problem. Put ka oporavku neće biti lak, a uspjeh nije zagarantovan, čak ni vjerovatan, ali ona je voljna da pokuša.

ULOGE: Sandra Bulok, Vigo Mortensen, Dominik Vest

 

E. T. vanzemaljac

14. septembar u 20.00

Tokom noćne posjete Zemlji, grupu vanzemaljskih botaničara otkrije i uznemiri ljudska patrola. Pri užurbanom uzletanju, jedan od posjetilaca ostaje na Zemlji. Mali vanzemaljac ostaje potpuno sam na čudnoj planeti. Srećom, vanzemaljac ubrzo nalazi prijatelja u desetogodišnjem Eliotu, koji ga je zatekao kako traži hranu u baštenskoj šupi njegovih roditelja. Dok se E. T. polako upoznaje sa Eliotovim bratom Majklom, njegova sestra Gerti, kao i zemaljska carina i policija, danonoćno traži posjetioca iz svemira. E. T. silno želi da se vrati kući i pošto je uspio da ostvari komunikaciju sa Eliotom i ostalima, E. T. počinje da pravi improvizovanu napravu da bi poslao poruku svojima da dođu i pokupe ga. Ali E. T. se ubrzo ozbiljno razboli, a zbog posebne veze sa Eliotom, i dječak pati. Situacija postane kritična kad policija konačno interveniše. Pomoć možda stiže prekasno, a nema ni traga od svemirskog broda.

ULOGE: Henri Tomas, Dru Barimor, Piter Kojot

 

Bijelci ne umiju da skaču

20. septembar u 20.00

Bili i Sidni misle da su najbolji košarkaški prevaranti u gradu. Kad se ujedine, ništa ne može da ih zaustavi, osim jedan drugog. Njihov dodatni problem je to što Bili duguje novac i jure ga dva gangstera.

ULOGE: Vesli Snajps, Vudi Harelson, Rouzi Perez

 

Avatar

21. septembar u 20.00

Kad njegovog brata ubiju tokom pljačke, paraplegičar marinac Džejk Sali odluči da učestvuje u misiji na dalekom svijetu Pandori. Tamo saznaje da pohlepni rukovodilac kompanije Parker Selfridž namjerava da otjera domoroce humanoide “Na'vije” da bi iskopavao dragocjeni mineral koji je raštrkan svuda po njihovoj bogatoj šumi. U zamjenu za operaciju kičme poslije koje bi opet hodao, Džejk sakuplja podatke za vođu vojne jedinice pukovnika Kvoriča dok istovremeno pokušava da se infiltrira u narod Na'vi pomoću “avatar” identiteta. Dok se Džejk povezuje s domorodačkim plemenom i zaljubljuje se u prelijepu Nejtiri, nemirni pukovnik kreće u akciju sa svojom okrutnom taktikom istrebljenja, tjerajući vojnike da napadaju i da se brane u epskoj bici za sudbinu Pandore.

ULOGE: Sem Vortington, Zoi Saldana, Sigurni Viver

 

Momačko veče

27. septembar u 20.00

Rik Gasko je vjeren sa Debi Tompson. Njeni roditelji ga mrze. Njen bivši dečko ga mrzi. Svi oni su imućni, a on radi za sitniš kao vozač autobusa katoličke škole. Njegovi prijatelji odlučuju da mu organizuju vrhunsko momačko u skupom hotelu sa pićem, filmovima za odrasle i prostitutkama. Kad igrači čuju za dešavanja na zabavi, svaki pokušava da je sabotira, pa grupa prostitutki održi prezentaciju na devojačkoj večeri, nevestine drugarice završe odevene kao prostitutke u prostoriji punoj japanskih biznismena koji ne govore engleski i tako dalje, dok stvari izmiču kontroli.

ULOGE: Tom Henks, Tauni Kiten, Ejdrijan Zmed

 

Planeta majmuna

28. septembar u 20.00

Godina je 2029. Astronaut Leo Dejvidson se ukrca u kapsulu u svemirskoj stanici radi rutinske izviđačke misije. Ali naglo skretanje s puta kroz rupu u vremenu i prostoru odvodi ga na čudnu planetu na kojoj majmuni koji govore vladaju ljudskom rasom. Uz pomoć saosjećajne aktivistkinje po imenu Ari i male grupe ljudskih pobunjenika, Leo pokušava da pobjegne hitroj vojsci majmuna koju predvode general Tejd i njegov najpouzdaniji ratnik Atar. Utrkuju se do svetog hrama u zabranjenoj zoni planete i otkrivaju šokantne tajne prošlosti čovječanstva – i ključ za budućnost.

ULOGE: Mark Volberg, Helena Bonam Karter, Tim Rot, Majkl Klark Dankan