Written by

Frend – ponuda koja se ne odbija!

m:vijesti| Views: 91

Aktiviraj nove Frend ponude, uživaj u neograničenim  razgovorima i SMS-ovima noću ili danju i opusti se uz Super net cijeli mjesec

 

tri-ponude-za-blog-600x600

U toku ljeta uživaj u promotivnim ponudama tarifnih opcija koje će ti pružiti mogućnost da se potpuno opustiš.

Ono što će te vjerovatno najviše obradovati je nova tarifna opcija za mobilni internet. U toku odmora sigurno želiš da budeš informisan o svemu, zato ti je neophodan pristup internetu, a mi ti upravo to nudimo kroz tarifnu opciju Super net koja će ti biti na raspolaganju sve do kraja avgusta. Dovoljno je da pozivom besplatnog koda *103*9# kupiš ovu tarifnu opciju po cijeni od 5,5 KM (sa PDV-om) i dobićeš 1,5 GB mobilnog interneta sa trajanjem od 30 dana. Ova tarifna opcija dostupna je kako za Frend tako i za korisnike Kombinuj tarifa (Kombinuj Flex/Flat, Kombinuj Student Flex/Flat, Kombinuj Biz Flex/Flat).

Za neograničene razgovore i SMS-ovanje iskoristi Happy Hour ponudu. Ova tarifna opcija dostupna ti je po cijeni od 1 KM (sa PDV-om) putem koda *103*1#. Za samo 1 KM možeš razgovarati neograničeno unutar mobilne mreže m:tel-a ili slati SMS-ove prema svim mrežama u BiH u toku dana u periodu od 15.00 do 16.00 časova. Kupljena tarifna opcija Happy Hour traje 24 sata.  I ova ponuda biće ti dostupna sve do kraja avgusta.

Ukoliko preferiraš noćne razgovore u toku vikenda, slanje SMS-ova osobi koju si upoznao/la u klubu ili diskoteci, onda svakako moraš isprobati tarifnu opciju „Ludi provod“ dostupnu putem koda *103*7#. Sa ovom tarifnom opcijom namijenjenoj „noćnim pticama“ po cijeni od 2 KM (sa PDV-om) imaš mogućnost neograničenih razgovora unutar m:tel mobilne mreže i slanje SMS-ova prema svim mrežama u BiH petkom i subotom od 23.00 do 6.00 časova. Kupljena tarifna opcija vrijedi sedam dana i može se iskoristiti samo u navedenom periodu, sve do kraja avgusta.

Mnogo je razloga za Frend.

Za više informacija pozovite 066 10 10 10.