Written by

FreshWave zvanično najbolji regionalni festival elektronske muzike

prijateljstva| Views: 54

fwf_01

FreshWave  će sljedeće 2017. godine biti održan 10, 11. i 12. avgusta u Banjaluci, na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a tim povodom je u Banjaluci, u utorak, 23. novembra 2016. godine, održana konferencija za medije.

Izvođači će i naredne godine nastupiti na tri festivalske bine: Main Stage, rezervisan za najveće zvijezde festivala; Energy Stage koji će okupiti najveće regionalne zvijezde  elektronske underground scene i Massive Stage na kojem će nastupiti hip-hop i drum&bass izvođači.

FreshWave je po izboru čitalaca portala “klubskascena.hr” i stručnog žirija nedavno nagrađen kao Najbolji regionalni festival elektronske muzike, a kompanija m:tel je ove godine pružila podršku realizaciji festivala i tako dala svoj doprinos razvoju elektronske scene i festivalske kulture u našoj zemlji. 

”Ponosni smo što smo ove godine postali partneri FreshWave festivala jer na taj način podržavamo promociju urbane kulture. Nastojaćemo da kroz ovo partnerstvo i saradnju opravdamo značajno priznanje koje je FreshWave nedavno dobio, a koje s pravom treba svima da nam bude podsticaj i motiv za uspješan rad i uspješnu saradnju u budućnosti“, izjavila je Milica Stojaković.

Residenti festivala su i sljedeće godine DJ Mladen Tomić, Nebs Jack, DJ Joma Maja i Woodie, koji su ujedno i promoteri festivala. Preko četrdeset izvođača predstaviće se na ove tri festivalske bine u tri festivalska dana šestog  izdanja Nektar FreshWave festivala.