Written by

Galactic Nemesis – moderne video igre u retro dizajnu

moj android| Views: 109

galactic_nemesis_dribbble

Radna sedmica je završena i vrijeme je da spakujete sve sadržaje koje biste željeli da odgledate ili možda odigrate. U slučaju da ste ljubitelj online igara, Galactic Nemesis je sigurna preporuka za vas koja će vas podsjetiti na neke od hit-igara, ali i zabaviti.

U pitanju je igra koja objedinjuje elemente stare dobre pucačine, sa onim futurističkim. Kao igrač, susrešćete se sa svemirskim bićima protiv kojih ćete se boriti kako biste izvojevali pobjedu. Ovo je jedna od onih igara koje bude nostalgiju za igrama poput Galaga ili Galaxian, u gotovo pa retro izgledu koji je pažljivo uklopljen sa karakteristikama koje se inače ogledaju u modernim video-igrama ove vrste. 

Prvi nivo ili svijet koji morate da prođete možete da odigrate potpuno beplatno. Ipak, kako biste otključali preostala tri i zaplovili u ostatak avantura, moraćete da izdvojite 1.99 američkih dolara. To nije sve. Uplatom otključavate 10 novih svemirskih brodova, kao i preko 50 novih izazova, ali i uklanjate reklame iz igre.

U pitanju je jednostavno koncipirana igra, sa kvalitetnim izazovima i preprekama koje će vas zabaviti i opustiti u odmoru od radnih obaveza.