Galaxy Buds2 – šta donose nove Samsung slušalice

Pored novih modela telefona i novog sata, Samsung je predstavio i nove slušalice, a riječ je o Galaxy Buds2 bežičnim slušalicama.

Nove slušalice su najlakše do sada – svaka ima po pet grama, dok je kutijica teška 41 gram. Imaju dvosmjerni dinamičan zvuk, koji je podijeljen na visoke basove i tonove.

Kapacitet baterije bluetooth slušalica je 61 mAh i 472 mAh, pa baterija može da traje i do 29 sati, a sa neprestanim slušanjem muzike mogu trajati devet sati, ali sa isključenom ANC (aktivno potiskivanje buke) opcijom. Sa ANC-om, neprekidno možete slušati muziku pet i po sati.

ANC iliti aktivno potiskivanje buke, blokira i do 98% neprijatnih zvukova iz vašeg okruženja i omogućava bolje korišćenje Galaxy Buds2 slušalica.

Kada isključite ANC, tu je Ambient mode, gdje dopuštate da vam sve okolo “smeta”. Tu je i VPU – služi za izdvajanje glasa i pojačavanje zvuka tokom razgovora.

Galaxy Wearable aplikacija za PC stigla je sa ovim slušalicama i omogućava da slušate muziku kao i na njihovom satu, telefonu ili tabletu.