Written by

Galaxy S10 Plus – telefon narednih olimpijskih igara

mobilni svijet, u žiži| Views: 521

Samsung je kompanija koja definitivno poštuje tradiciju, pa će tako i naredne Olimpijske igre biti u njihovom znaku. Naime, priprema se posebno izdanje Galaxy S10 Plus telefona samo za ovo sportsko takmičenje.

Slobodno se može reći da je ovo tradicija Samsunga jer već godinama snažno podržava Olimpijske igre, i svaki put svoj vodeći telefon prilagodi upravo za ovu sportsku manifestaciju.

Ove godine u pitanju je Samsung Galaxy S10 Plus u verziji Prism White, na kojoj će biti ispisan logotip igara Tokyo 2020 na zadnjoj strani. Ovo neće biti jedina izmjena, jer će uređaj biti isporučivan u paketu s posebnim Galaxy Buds bežičnim slušalicama.

Ipak, morate znati da će samo 10.000 primjeraka Galaxy S10 Plus Olympic games biti lansirano krajem jula. Ono što za sada nije jasno jeste da li će ovaj model biti dostupan izvan Japana.

Samsung je tokom prethodnih godina kreirao Galaxy Note8, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 3 i Galaxy Note specijalno za olimpijske igre. Uz telefon, Samsung će ponuditi i poseban sadržaj tokom Olimpijskih igara, a pretpostavlja se da bi to mogle biti različite aplikacije i VR igre.