Written by

Gedžet koji bi trebalo da imaju svi avanturisti

moj android| Views: 157

Solar Mobile Phone Chargers on grass in nature

Solar Mobile Phone Chargers on grass in nature

Ukoliko ste avanturista i često putujete, vrlo dobro znate da je potrebno unaprijed da se organizujete i osigurate, kako biste u toku putovanja imali sve što vam je potrebno. Jedna od najbitnijih stavki jeste i pun a baterija na uređajima koje nosite sa sobom.

Eksterne USB baterije su uvijek obavezne za nošenje, naročito prilikom dugih putovanja koja podrazumijevaju i višednevne avanture u prirodi ili mjestima u kojima ne možete napuniti svoje uređaje. Jedna od baterija proizvedenih u kompaniji Innoo Tech je naročito izdržljiva, naročito jer se može puniti uz pomoć posebne solarne tehnologije. Ima kapacitet i do 10,000 mAh, što je više nego dovoljno da se u potpunosti napuni smartphone. 

baterija-2

Posjeduje dva USB ulaza, kako biste mogli da napunite i dva uređaja simultano, a koristi PowerSmart tehnologiju koja vam jasno naznači koliko je potrebno vremena da se određeni uređaji napune, nakon priključivanja. 

Kada je u pitanju izdržljivost, ova baterija ima više snage od onih na koje ste inače navikli. Otporna je na spoljašnje uticaje, kao što su prašina ili udari, tako da ćete je moći nositi i na plažu i zaboraviti na brige u slučaju da vam slučajno ispadne na čvršću podlogu. Kao izvor energije uvijek možete koristiti sunce, putem posebno instaliranih solarnih panela, a možete je i priključiti u uobičajene izvore energije i koristiti micro USB kalb kako biste napunili uređaje. 

Ukoliko ne možete provesti putovanje bez uređaja na koje ste navikli, gadgeti ove vrste predstavljaju pravo rješenje.