Honor GamePad

Written by

Gejmeri! Honor je predstavio svoj Gamepad

m:mix, m:ovo m:ono| Views: 107

Ovogodišnji gaming sajam Gamescom 2019, koji je održan u Kelnu, donio je brojne novosti ljubiteljima igrica. Najveći svjetski proizvođači su se potrudili da tržištu predstave najbolje uređaje, a u tome je uspio i Honor sa svojim Gamepad-om.

Iako je Honor prvenstveno kompanija koja proizvodi telefone, sada su otišli korak dalje. Bez obzira što nemaju smartfon koji se može nazvati potpuno gejmerskim, sada imaju dodatak Gamepad koji služi kao kontrolor pri igranju. Iz kompanije su poručili kako je 18% njihovih korisnika zapravo gejmera, pa je ovakav potez onda sasvim logičan.

Riječ je o gedžetu koji se postavlja na lijevu ili desnu stranu telefona, spaja se putem Bluetooth-a i ima sopstvenu bateriju kapaciteta 400 mAh. Takođe, kompatibilan je s većinom igrica, a funkcije možete prilagoditi prema svojim željama. Ono što je još važnije, Honor Gamepad možete priključiti na bilo koji uređaj, a ne samo na Honor.

Ovaj zanimljivi dodatak možete povezati sa telefonom i putem USC Type-C kabla i tako omogućiti da se telefon i kontrolor međusobno pune. Za sada ne postoje precizne informacije o tome kada će uređaj biti u prodaji, niti koliko će koštati. Jedino što znamo jeste da su brojni posjetioci najvećeg svjetskog gaming sajma bili oduševljeni dodatkom koji je Honor proizveo.