Written by

Google dijeli poklone: Besplatne Premium aplikacije

moj android| Views: 92

free app of the week

Svaki korisnik Android pametnih telefona zna koliko divnih aplikacija ima na Google Play Store – u, ali i da mnoge od njih treba platiti. Tako je barem bilo sve dok Google nije odlučio da poklanja Premium aplikacije svake sedmice i to potpuno besplatno.

Kada otvorite Google Play Store na dnu stranice vidjećete baner na kojem piše „New Family Fun“. Kliknite na njega i otvoriće vam se sekcija „Family“ u kojoj ćete vidjeti još jedan baner koji reklamira besplatnu aplikaciju sedmice iz PBS Kidsa. Na baneru ne piše koja je aplikacija u pitanju, a kada kliknete na njega, otvoriće vam se pop up prozorčić za naručivanje. U njemu će pisati regularna cijena aplikacije i informacija da je trenutno besplatna.

Ova opcija je sjajna za vaše mališane jer ćete moći preuzeti mnogobrojne igrice koje biste inače trebali plaćati. No, ukoliko želite da svakog dana besplatno dobijete aplikacije kao što su one pomoću kojih ćete uređivati svoje fotografije i video snimke, otvarati PDF dokumente, konvertovati valute na jednostavan način i još mnogo toga onda je pravo rješenje za vas App Of The Day – 100 % free.

app of the day

Vodite računa o tome da svakog dana u ponudi imate drugu aplikaciju koju bez ikakavog plaćanja možete preuzeti samo u ta 24 sata. Stići će vam potpuno otključane i sa svim dodacima, a najbolja stvar je u tome što ćete ih moći zadržati u svom pametnom telefonu koliko god želite. App Of The Day možete preuzeti na sljedećem linku: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appturbo.appoftheday2015&hl=en