Written by

Google Duo možete koristiti uporedo na telefonu i tabletu

m:ovo m:ono| Views: 131

Ako ste redovan korisnik Google Duo aplikacije za video pozive onda vas je vjerovatno nervirala činjenica kako se ova aplikacija može koristiti samo na jednom uređaju, ali tome je konačno došao kraj. Odnedavno Google Duo možete koristiti na više telefona i tableta, ali kad su u pitanju desktop, čak i Chromebook računari koji rade na Android još uvijek nemaju tu mogućnost.

Onog trenutka kad u sklopu aplikacije dobijete ovakvo obavještenje to znači da vam je ova opcija dostupna I da Google Duo možete koristiti i na vašem tabletu ili drugom telefonu.

Na drugom uređaju se jednostavno ulogujte sa svojim korisničkim imenom i jednostavno otkačite opciju da koristite isti nalog na dva različita uređaja.

Korištenje aplikacije na oba uređaja jednaka I tun ema neke razlike, ali postooji jedna značajna stvar koju možete uraditi na sekundarnom uređaju, ali ne i na primarnom, a to je da se odjavite sa Google duo naloga. Na primarnom uređaju možete samo da izbrišete nalog.

Ovo ima smisla jer je vaš telefonski broj povezan sa vašim Duo profilom, a ne možete da izbrišete telefonski broj sa svog telefona.