Written by

HBO – Izdvojeni naslovi (22.08. – 29.08.)

m:tel IPTV| Views: 186

KALIFORNIKACIJA ep.8 u 20.35h

Komedija

Dejvid Duhovni glumi pisca koji upada u nevolje s pićem, drogom i ženama, trudeći se da održi dobar odnos s bivšom djevojkom i pokušavajući da podiže kćerku u vrlo neobičnom okruženju za jednu tinejdžerku.

Uloge: DejvidDuhovni, Natasa Mekkehlon, Pamela Adlon, Medelin Martin, Evan Handler


 

PRAVA KRV. ep. 9 u 21.05h

Fantazija, horor

Sudbina Bon Tama visi o koncu dok se Suki, Bil, Erik i ostali suočavaju s novim prijetnjama i šokantnom stvarnošću, u sedmoj i posljednjoj sezoni „Prave krvi“, „vampirotastične“ hit drame kanala HBO.

Uloge: Ana Pakin, Stiven Mojer, Aleksandar Skarsgard, Rajan Kventin, Rutina Vesli

 


 

SUBOTA 23.08.

MAČETA UBIJA u 22.20h

Akcija, triler

Uzbudljiv film pun akcije i avanture o legendarnom tajnom agentu Mačeti Kortezu (Deni Treho). Američki predsjednik ga regrutuje posljednji put kako bi poludjelog teroristu (Mel Gibson) spriječio da započne nuklearni rat.

Uloge: Deni Trejo, Mišel Rodrigez, Sofia Vergara, Amber Hard, Mel Gibson

 


NEDJELJA 24.08.

KAPETAN FILIPS u 20.05h

Drama

Istinita priča o kapetanu Ričardu Filipsu (TomHenks) isomalijskim gusarima koji su 2009. oteli američki brod „Maersk Alabama“, što je bio prvi oteti američki teretni brod u posljednjih 200 godina.

Uloge: Tom Henks, Barkhed Abdi, Barkhed Abdirahman, Fejsal Ahmed, Mahat M. Ali


 

66. DODELA EMI NAGRADA – ORIGINALNA VERZIJA

Nagrada Emi je poznata kao Oskar televizijske industrije i nagrađuje izvrsnost među emisijama u udarnom terminu, predstavljajući one vrhunske svake godine na dodjeli nagrada Emi. Dodjela nagrada Emi je jedno od najuzbudljivijih i najprestižnijih priznanja u američkoj televizijskoj industriji i ovaj spektakularni zabavni događaj nudi garantovano veče glamura i puno poznatih glumaca, privlačeći milione gledalaca širom svijeta. Ovogodišnja 66. dodjela nagrada Emi održaće se 25. avgusta 2014. u Los Anđelesu.

 


UTORAK 26.08
PLANETA TAME u 20.05h
Horor, naučna fantastika

Komercijalni svemirski teretnjak i njegova posada nasukali su se na planetu punu krvoždenih stvorenja koja izlaze samo noću. Uskoro, junaci shvataju da će se uskoro desiti pomračenje koje će trajati mjesec dana.

Uloge:  Vin Dizel, Roha Mičel, Kol Hauser, Kejt Dejvid, Luis Fic Džerald

 


ČETVRTAK 28.08.
DUBOKA LJUBAV u 21.55h
Dokumentarni

Asja (44) je instruktor ronjenja i Janušova partnerka. On je iskusni ronilac koji je doživio infarkt. Planira da ode u Dahab i roni u „plavoj rupi“, jednom od najopasnijih mjesta za ronjenje. To može da mu bude posljednje putovanje.