Written by

HBO premijera: „Oštri predmeti“

m:tel IPTV| Views: 119

U ponedjeljak 9. jula u 20.00 časova na kanalu HBO u okviru m:tel IPTV-ja

Ukoliko tražite novu seriju koju možete početi gledati u toku ljeta, preporučujemo vam najnoviju premijeru iz ponude HBO sadržaja.

Ejmi Adams stiže na male ekrane sa glavnom ulogom u dramskoj seriji „Oštri predmeti“ (Sharp Objects), zasnovanoj na istoimenom bestseleru Džilijen Flin. Premijeru ove osmodjelne HBO serije možete pogledati u ponedjeljak 9. jula u 20.00  časova na HBO kanalu, u okviru m:tel IPTV ponude.

„Oštri predmeti“ prate novinarku Kamilu Priker (Ejmi Adams), koja se vraća u svoj rodni gradić da izvještava o ubistvima dvije devojčice. Pokušavajući da sklopi psihološku slagalicu iz svoje prošlosti, shvata da se previše poistovjećuje sa mladim žrtvama. Sukobljava se sa svojom zahtjevnom majkom Adorom, koju glumi Patriša Klarkson, i polako počinje da se vraća opasnim samodestruktivnim navikama. Dodatan razlog za brigu joj predstavlja znatno mlađa polusestra Ama, koja potajno vodi dvostruki život.

Ejmi Adams će ovo biti prva glavna uloga u seriji, nakon čak pet nominacija za Oskara za zapažene uloge u filmovima „Američka prevara“ (American Hustle), „Master“ (The Master), „Bokser“ (The Fighter), „Sumnja“ (Doubt) i „Pridošlica“ (Junebug), i dva osvojena Zlatna globusa za „Američku prevaru“ i „Velike oči“ (Big Eyes). Pored Patriše Klarkson, pridružiće joj se Eliza Skanlen u ulozi Ame, Kris Mesina kao detektiv Ričard Vilis, Elizabet Perkins u ulozi lokalne tračare Džeki Onil, Met Krejven kao načelnik policije i Migel Sandoval u ulozi Kamilinog urednika.

Seriju je kreirala Marti Nokson, a svih osam jednočasovnih epizoda režirao je Žan Mark Vale, poznat po radu na nagrađivanoj HBO seriji „Nevine laži“ (Big Little Lies).

Zavirite i u m:tel HBO videoteku i pronađite savršenu TV zanimaciju za predstojeće ljetnje dane.