Written by

HBO premijera: „Tabu“

m:tel IPTV| Views: 217

U petak, 17. marta u 20.00 časova  na HBO-u

srija-taboo

Open IPTV i HBO vam ponovo donose najaktuelnije svjetske naslove. Hvaljena hit serija Toma Hardija „Tabu“ (Taboo) počinje sa prikazivanjem na HBO kanalu od 17. marta u 20.00 časova. Nove epizode će se emitovati svakog petka u istom terminu.

Mračna mini-serija „Tabu“, čija se radnja odvija 1814. godine, prati Džejmsa Kezaju Delejnija (Tom Hardi), čovjeka koji je proputovao cijeli svijet i vratio se potpuno drugačiji. Svi su mislili da je odavno mrtav, ali on se vraća iz Afrike u London da naslijedi ono što je ostalo od velike prevozničke kompanije njegovog oca i da ponovo izgradi svoj život. Ali očevo naslijeđe je vruć krompir i uz neprijatelje koji vrebaju iza svakog ćoška, Džejms mora da se snalazi na sve kompleksnijoj teritoriji da bi izbjegao svoju smrt. Okružena zavjerom, ubistvom i izdajom, mračna porodična misterija polako se otkriva u ovoj uzbudljivoj priči o ljubavi i izdaji. Izvršni producenti su Ridli Skot, Stiven Najt i Tom Hardi. Tvorci serije su Stiven Najt, Tom Hardi i Čips Hardi.

Tvorci dramske serije “Tabu” su Stiven Najt, Tom Hardi i Čips Hardi, koji je i konsultant. Izvršni producenti su Ridli Skot i Kejt Krou za „Scott  Free“, Tom Hardi i Din Bejker ispred kompanije „Hardi Son & Baker“ kao i Stiven Najt, uz producenta Timotija Briknela. „Tabu“ su režirali Kristofer Niholm, (epizode 1 – 4) i Anders Engström (epizode 5 – 8), a serija je treća saradnja Hardija i Najta nakon filma „Opasan poziv” (Locke) i serije „Birmingemska banda” (Peaky Blinders).

Kanal HBO dostupan vam je u dodatnom Open IPTV HBO paketu na poziciji 701.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.