Written by

HBO premijere holivudskih blokbastera: Decembar donosi ogromnu količinu zabave u vaše domove

m:tel IPTV| Views: 69

HBO

HBO, vodeća premijum televizijska mreža, s ponosom najavljuje da će decembar obilježiti premijere holivudskih blokbastera, a posljednji mjesec u ovoj godini će se na HBO-u, već tradicionalno, završiti novogodišnjom skrivenom premijerom.

“Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom” (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water) će zabaviti gledaoce HBO-a 13. decembra u 20.05 časova. Da bi spasio svoj svijet, Sunđer Bob Kockalone prvi put mora da dođe u naš svijet. Kad gusar Masnobradi (Antonio Banderas) ukrade tajni recept za omiljene Kebine pljeske, Sunđer Bob i prijatelji izlaze na obalu da ga vrate…

“Egzodus: Bogovi i kraljevi” (Exodus: Gods and Kings) vas na HBO-u čeka 20. decembra u 20.05 časova. Proslavljeni reditelj Ridli Skot oživljava priču o prkosnom vođi Mojsiju, koji ustaje protiv egipatskog faraona Ramzesa i predvodi 600.000 robova tokom monumentalnog bijega iz Egipta u vrijeme zastrašujućeg perioda smrtonosnih epidemija. Egzodus iz Egipta je originalna i herojska saga, ali i snažna lična priča prepuna osjećanja, suparništva, izdaje i vječite potrage za slobodom.

“Čovjek ptica” (Birdman) je crna komedija koja govori o glumcu (Majkl Kiton), čuvenom po ulozi superheroja, dok pokušava da postavi brodvejski komad. U danima prije premijere, on pokušava da obuzda svoj ego, da se opet zbliži s porodicom, osvježi karijeru i oporavi se. Premijera filma Alehandra Gonzalesa Injarita, koji se okitio sa četiri „Oskara“, na HBO-u je zakazana za 27. decembar u 20.05 časova.

HBO je za posljednji dan stare godine, već tradicionalno, za sve ljubitelje sedme umjetnosti pripremio Novogodišnji film iznenađenja. Šta je ove godine na programu, gledaoci HBO-a će moći da provjere deset minuta poslije ulaska u Novu godinu, 1.1.2016 u 00.10 časova.

Kanal HBO dostupan vam je u dodatnom Open IPTV HBO  paketu na poziciji 701.

Za dodatne informacije o Open programskim sadržajima ili o novim ponudama posjetite stranicu open.mtel.ba.

Izvor: HBO pressroom